Ogólnie polecam używać podwójnego logowania, jak nie masz klucza, to aplikacja która generuje kody co kilka sekund, bądź w przypadku gmaila, zalogowanie się poprzez potwierdzenie na telefonie (jak masz połączenie z internetem to po odblokowaniu telefonu, wyświetla się inforamcja o logowaniu) Wszystko w oknie bezpieczeństwo w koncie google (nie gmail, gmail to tylko jedna z wielu opcji googla ;) )
Ogólnie w tej samej zakłdace masz urządzenia i przybliżone miejsca z jakich się logowano (chodzi o miasta a nie o konkretne adresy, więc może odpaść jak mieszkasz w Wawie, a ktoś się włamał z Wawy).
Ogólnie jeżeli jest to ważna sprawa, to warto pójść na policję, jeżeli podejrzewasz włamanie. Google ma opcje usunięcia maili, ale to się bodajże dzieje jak zapełnisz całą skrzyknę, to po prostu najstarszy mail będzie gdzieś tam wrzucany (ale nie do końca wiem, bo nigdy nie zapełniłem do końca). Sprawdź też folder kosz, bo może tam te wiadomości siedzą i warto by się pośpieszyć, bo co 30 dni czyści, a jak to miało miejsce 5.03 to już nie dużo brakuje.
Ogólnie jak masz jeszcze jakieś pytanka, to chętnie pytaj, ode mnie mogę dodać, że nie ma co pisać do googla i prosić o przesłanie kopii maila, bo zapewne mogą to zrobić tylko za pośrednictwem policji czy innego ważnego organu w Polsce, więc ostatecznie i tak będzie potrzebna wizyta na Policji. (Tak bo włamanie na konto mailowe, to sprawa na którą są paragrafy).