Wywal z repo
AppSeeder też bym wywalił, lepiej taką inicjalizacje danych testowych robić na zewnątrz
Tego zipa w Serwer/ też wywal, nie ma sensu go trzymać w repo
Co do kodu samego w sobie, to zwykły prosty mikro projekt, przy tej skali trudno spotkać problemy większych projektów, przy których wybór architektury ma odczuwalne znaczenie, fajną praktyką jest doprowadzenie projektu do stanu w którym sprawia problemy, bo ma małą rozszerzalność i trudno coś zmienić bez strachu o zepsucie czegoś innego - osobiście z takich najwięcej się uczyłem.
Zdarzało się nawet że po nauce na błędach wpadłem na super pomysł, który wydawał się idealny dla mojego projektu lub projektu który mieliśmy w pracy, a później trafiałem w pracy na projekt, w którym ktoś kilka lat temu wpadł na podobny pomysł i mogłem się przekonać, że mój nowy super pomysł, mimo że fajnie rozwiązywał niektóre problemy i był lepszy projektów przez które na niego wpadłem, to wcale nie był taki dobry
Do jakości kodu chciałbym móc się przyczepić, bo uwagi w tym obszarze dają największą wartość i po tym można najbardziej ocenić poziom umiejętności, ale kodu jest zdecydowanie za mało, nawet jeśli w jakichś miejscach widzę niedociągnięcia, to to są rzeczy typowe dla małych projektów, nie ma sensu pchać potężnych rozwiązań z potężnych projektów, bo byłby przerost formy nad treścią i więcej pracy nad rzeczami wokół logiki, niż samej logiki
Co do frontendu, lepiej wyglądałby jakiś react albo angular niż sztywny html