• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dziennik praktyk

42 Warsaw Coding Academy
–3 głosów
3,369 wizyt
pytanie zadane 6 marca 2023 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez FanMirka Nowicjusz (120 p.)
Cześć, potrzebuję uzupełnić dziennik praktyk na profilu technik-programista. Macie pomysły co można tam wpisać, a może ktoś też jest na takim profilu i ma uzupełniony? Z góry dziękuję

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 6 marca 2023 przez SzkolnyAdmin Szeryf (89,610 p.)
W dzienniku praktyk wpisujesz dla każdego dnia to, co w danym dniu robiłeś na praktykach. A co robiłeś, to ty wiesz najlepiej.
1
komentarz 6 marca 2023 przez FanMirka Nowicjusz (120 p.)
wielkie dzięki panie pomocny :|
1
komentarz 6 marca 2023 przez SzkolnyAdmin Szeryf (89,610 p.)
Ale czego się spodziewałeś? Listy prac do przepisania? Jak zajmowałeś się robieniem kawy, to wpisujesz "analiza i konserwacja firmwaru urządzenia IoT".
komentarz 6 marca 2023 przez SzkolnyAdmin Szeryf (89,610 p.)

@FanMirka, włączył ci deer hunter mode?

komentarz 6 marca 2023 przez Wiciorny Ekspert (280,970 p.)

@FanMirka, głupio pytasz, masz odpowiedx. 

+1 głos
odpowiedź 6 marca 2023 przez sisOOO Obywatel (1,430 p.)
Szczerze możesz mieć wywalone w co tam wpiszesz, liczy się głównie ocena na koniec, u mnie dyrektorka sprawdziła tylko czy jest uzupełnione i wzięła.
Różne firmy mają różne rzeczy, więc ciężko pomóc. Ogólnie ja byłem w technikum informatycznym (nie było jeszcze wtedy programistycznych) i na praktykach normalnie wpisywałem rzeczy, a opiekunowie też tego nie sprawdzali, tylko patrzyli czy jest wypełnione.
Pisz to co robiłeś + podkoloryzuj trochę, najważniejsza na koniec jest ocena i stempel/podpis opiekuna.
+1 głos
odpowiedź 6 marca 2023 przez SamFlynn Początkujący (300 p.)
Ja u siebie miałem tylko kilka dni w których rzeczywiście coś kazano mi robić, więc w resztę dni duplikowałem i wpisywałem to co robiłem właśnie w "te dni".

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 6,513 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 295 wizyt
pytanie zadane 7 czerwca 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez iza_z_95 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 464 wizyt

93,398 zapytań

142,389 odpowiedzi

322,570 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...