• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nie odpala linuxa na asus rog , botowanie widzi ale uruchamia sie emergency mode

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
283 wizyt
pytanie zadane 4 marca 2023 w Sprzęt komputerowy przez wodoyo Początkujący (480 p.)
Nie wiem czy jest to w stanie sie odpalic

(zainstalowalem linuxa dla testow na starym lapku i przelozylem dysk do nowej plyty asus rog)

komenda jornalist pokazuje duzo czerwonych bledow.

Ubuntu sie uruchami, odszyfrowanie dysku rowniez no ale nie moge odpalic linuxa no nowej plycie.

Czy jest to do zrobienia czy szkoda zachodu? Nie mam przekonanania do tych nowych baherow.

Dlaczego to jest dziwne?

Zrobilem test w druga strone. Najpierw zainstalowalem linuxa tak samo na asus rog a nastepnie przelozylem dysk do starego laptopa. I wszystko dziala bez problemu? Moze mi ktos powiedzec wtf??
komentarz 4 marca 2023 przez j23 Mędrzec (195,220 p.)

komenda jornalist pokazuje duzo czerwonych bledow.

Wypadałoby podać choć część tych błędów.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 118 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 418 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 200 wizyt

92,979 zapytań

141,941 odpowiedzi

321,186 komentarzy

62,306 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...