• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

bład discord bot

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
178 wizyt
pytanie zadane 11 stycznia 2023 w JavaScript przez kama Nowicjusz (120 p.)
Wystapił taki błąd i nie wiem co mam zrobić, jest ktoś w stanie pomóc to naprawić?

 

 

PS C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src> node index.js
Unable to load the sleep module (no animations available)
Wczytywanie komend..
[+] -8-ball
[+] -cat
[+] -coin
[+] -dog
[+] -roll
[+] ban
[+] clear
[+] index
C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\node_modules\serialize-javascript\index.js:197
        str = JSON.stringify(obj, options.isJSON ? null : replacer, options.space);
                   ^

TypeError: Converting circular structure to JSON
    --> starting at object with constructor 'Object'
    --- property 'index' closes the circle
    at JSON.stringify (<anonymous>)
    at serialize (C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\node_modules\serialize-javascript\index.js:197:20)
    at #internalSet (C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\node_modules\enmap\src\index.js:1168:20)
    at Enmap.set (C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\node_modules\enmap\src\index.js:227:22)
    at C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\bot.js:39:21
    at Array.forEach (<anonymous>)
    at C:\Users\*\OneDrive\Hasła\ᴘʟɪᴋɪ\ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ\DiscordBOT\src\bot.js:33:9
    at FSReqCallback.oncomplete (node:fs:197:23)

Node.js v18.12.1

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2023 przez omar Początkujący (480 p.)
Najpierw spróbuj przekopiować pliki na dysk, być może to jest przyczyną tego że jest na onedrive. Zawsze pamiętaj, że warto pokazać kod źródłowy, skoro mamy Ci pomóc.
komentarz 11 stycznia 2023 przez kama Nowicjusz (120 p.)

Próbowałem na dysku i to samo. 

komentarz 11 stycznia 2023 przez kama Nowicjusz (120 p.)
masz tutaj dokładniejsze

https://prnt.sc/OL_eCKRtGt1Q
komentarz 11 stycznia 2023 przez omar Początkujący (480 p.)
Widzę, że masz kod z githuba. Wyslij prosze mi linka do repozytorium, żebym mógł sprawdzić czy wszysko jest aktualne i z kiedy tak na prawdę jest kod. Niektóre pakiety mogą nie być już wspierane. Upewnij się, że na pewno jest wszystko aktualne
komentarz 11 stycznia 2023 przez kama Nowicjusz (120 p.)
Jeżeli chodzi o aktualność no to nie jest dobrze ale nie widziałem nowszego, możliwe że są jakieś.

https://github.com/LachlanDev/Discord-BOT-Dashboard-V2
komentarz 11 stycznia 2023 przez omar Początkujący (480 p.)
Zauważyłem, że ostatni commit był w maju. Część pakietów np discord.js jest przedawniona, spróbuj:
- wytnij wszystkie pakiety z package.json(sekcja package), wklej je do notatnika
- po kolei instaluj je używając npm install <nazwapakietu>
Nigdy nie bierz czyjegoś kodu dopóki nie znasz języka

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 730 wizyt
pytanie zadane 18 września 2021 w JavaScript przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 819 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 639 wizyt

92,455 zapytań

141,263 odpowiedzi

319,099 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...