• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Matura & Programowanie.

Cloud VPS
0 głosów
294 wizyt
pytanie zadane 30 grudnia 2022 w Python przez Gibberish5224 Nowicjusz (170 p.)
Witajcie. Chciałbym podejść do matury rozszerzonej z informatyki za rok,  próboje swoich sił z pythona  jednak wydaję mi się że jestem na to za głupi, ciężko mi pisać programy nie potrafię rozwiązywać zadań matematycznych w tym języku. Jednak chciałbym wiążąc z programowaniem albo cyberbezpieczeństwem moją przyszłość. Jeśli macie jakieśjakieś fajne filmiki na youtubie albo kanały które przygotują mnie do matury z informatyki poprosiłbym o podesłanie. Pozdrawiam :)
2
komentarz 30 grudnia 2022 przez jankustosz1 Nałogowiec (36,960 p.)
CKE udostępnia listę zadań z rozwiązaniami które warto przerobić. Z tego co pamiętam jest ich około 100 i jak je przerobisz nie masz się czym martwić

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 1 stycznia 2023 przez VBService Ekspert (256,600 p.)
edycja 1 stycznia 2023 przez VBService

Python na Maturze 2023

BTW,

Practice Python

36 zadań w Python-ie. Każde ćwiczenie składa się z krótkiego wprowadzenia oraz rozwiązania na osobnej podstronie. Pod zadaniem jest też sekcja „discussion” zawierająca materiał do nauki związany z zadaniem i rozwiązaniem. Papryczki oznaczają poziom trudności zadania.

zadania Python

100 zadań dla początkujących wraz z rozwiązaniami

Zadań od prostych do trudniejszych wraz z rozwiązaniami dla osób rozpoczynających przygodę z Python-em.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 972 wizyt
pytanie zadane 25 lutego 2021 w Python przez krnkrnkrn Nowicjusz (180 p.)
+1 głos
3 odpowiedzi 1,181 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 627 wizyt
pytanie zadane 7 listopada 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez alpha.netrunner Mądrala (5,030 p.)

93,459 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...