• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wybór drogi rozwoju - hackingu

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
155 wizyt
pytanie zadane 30 grudnia 2022 w Bezpieczeństwo, hacking przez Paczka8 Nowicjusz (120 p.)
Witam, powili myślę o przebranżowieniu się i mam dwa pomysły:

1. Programista - ten jakoś do mnie niezbyt nie przemawia brakuje mi tego czegoś.

2. Cybersecurity ogólnie ta branża.

2. Od czego zacząć..? Czy jakieś kursy lecieć czy książki i samemu ogarniac może jakaś szkółka ? Prosze o rady.

Zaczynałabym od totalnego zera..

Podobne pytania

+2 głosów
7 odpowiedzi 894 wizyt
pytanie zadane 28 listopada 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Gajus_Julius Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 307 wizyt
pytanie zadane 31 stycznia 2018 w Offtop przez shy_fox Gaduła (4,320 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 420 wizyt
pytanie zadane 28 stycznia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)

93,008 zapytań

141,975 odpowiedzi

321,256 komentarzy

62,350 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...