• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problemy z aktualizacją sterownika graficznego Intel

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
124 wizyt
pytanie zadane 29 grudnia 2022 w Systemy operacyjne, programy przez MichaelM Obywatel (1,360 p.)
Witam wczoraj zainstalowałem UE5, program nie chciał się uruchomić ze względu na przestarzały sterownik graficzny. Za pomocą aplikacji Intel Driver & Support Assistant udało mi się zaktualizować sterownik. Program chodził do wczoraj dzisiaj problem się ponowił. Wyskakuje komunikat, że potrzebna jest nowa wersja sterownika (mam v.24.20.100.6292, potrzeba v.30.0.101.1340). Gdy próbuje zainstalować sterownik tak jak wczoraj wyskakuje komunikat: "Twój system ma sterownik, który jest ograniczony do specyfikacji producenta. Pobierz najnowszy sterownik ze strony technicznej producenta systemu, aby go zaktualizować.". Podczas pobierania sterownika ręcznie ze strony Intel komunikat dalej jest taki sam. Mam laptop Lenovo, ich aplikacja Lenovo Vantage nie udostępnia nowszych sterowników.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2022 przez j23 Mędrzec (190,560 p.)

Próbowałeś tego sposobu? -> link

komentarz 29 grudnia 2022 przez MichaelM Obywatel (1,360 p.)
Cały czas wyskakuje ten sam błąd :(
komentarz 29 grudnia 2022 przez j23 Mędrzec (190,560 p.)
Może po prostu nie ma nowszej wersji sterownika dla grafiki w twoim laptopie.

Jaki to model Lenovo?
komentarz 1 stycznia przez MichaelM Obywatel (1,360 p.)
Ideapad 320-15IKB

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 157 wizyt
pytanie zadane 4 września 2016 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 120 wizyt

90,871 zapytań

139,545 odpowiedzi

313,822 komentarzy

60,356 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...