• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Błąd E: Unmet dependencies. Try 'apt --fix-broken install' with no packages (or specify a solution).

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
363 wizyt
pytanie zadane 28 listopada 2022 w Systemy operacyjne, programy przez marceli_20 Nowicjusz (120 p.)
Witajcie mam problem z instalowaniem plików zawsze wyskakuje ten bład gdy używam komend typu sudo apt-get install. Chciałem zainstalować steroniki nvidi bo nvidia-detected krzyczy ,,no NVIDIA GPU detected" mimo że posiadadam rtx 2060. Używam kaliego linuxa na debianie 64 na virtual boxie. Jestem zielony w tym temacie proszę o zrozumiałą dla mnie pomoc. Uprzedzają pytania, tak sprawdzałem i internecie i odpowiedzi nie znalazłem dlatego ten problem kieruje do was.
2
komentarz 28 listopada 2022 przez Oscar Nałogowiec (29,340 p.)
A czy nie jest tak, że jak używasz wirtualizacji to karta, którą widzi system tam uruchomiony to nie jest twoja karta fizyczna, tylko taka udawana, zupełnie inna.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 841 wizyt

93,335 zapytań

142,331 odpowiedzi

322,415 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...