• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

php - header ale do pliku który znajduje się w wyższym folderze

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
40 wizyt
pytanie zadane 19 listopada w PHP przez koleś34 Gaduła (3,050 p.)

jak mogę użyć funkcji header() żeby przeniosło mnie z weryfikacja.php do index.php skoro znajduje się on w wyższym folderze

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 19 listopada przez VBService Ekspert (204,730 p.)

Zapisz dwukropek .. , który powoduje wyjście o jeden folder w górę

weryfikacja.php

header("location: ../index.php");

BTW, analogicznie dwa foldery w górę

  header("location: ../../index.php");

 

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 162 wizyt
pytanie zadane 24 kwietnia 2021 w PHP przez koder12345 Obywatel (1,580 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 257 wizyt
pytanie zadane 13 stycznia 2018 w PHP przez kingkushlee Gaduła (3,880 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 123 wizyt
pytanie zadane 20 listopada 2017 w PHP przez Piotr Jarema Użytkownik (970 p.)

89,768 zapytań

138,373 odpowiedzi

309,455 komentarzy

59,677 pasjonatów

Advent of Code 2022

Top 15 użytkowników

  1. 1074p. - Argeento
  2. 1010p. - rucin93
  3. 1006p. - Michal Drewniak
  4. 1000p. - Łukasz Eckert
  5. 974p. - TheLukaszNs
  6. 949p. - JMazurkiewicz
  7. 946p. - adrian17
  8. 933p. - Jarosław Roszyk
  9. 889p. - nidomika
  10. 860p. - Mikbac
  11. 847p. - ssynowiec
  12. 799p. - Hubert Chęciński
  13. 772p. - Mawrok
  14. 768p. - overcq
  15. 764p. - Vinox
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...