• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

print screen c++

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
699 wizyt
pytanie zadane 5 września 2015 w C i C++ przez timer_555 Początkujący (340 p.)
Witam jak uzyskać taki efekt w c++ ,żeby np. co 1/2 s pył robiony print screen i zapisywany w nowym pliku graficznym.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 5 września 2015 przez Benek Szeryf (93,150 p.)
Czemu nie użyjesz najpierw wyszukiwarki? http://www.cplusplus.com/forum/general/56035/
komentarz 5 września 2015 przez Szahid Pasjonat (20,970 p.)
Nie każdy radzi sobie z angielskiem. A poza tym to uważam że to furum właśnie jest od zadawania takich pytań.
komentarz 5 września 2015 przez Shiro Stary wyjadacz (10,300 p.)
Masz po części rację jednak zauważ że używając google odpowiedź otrzymasz szybciej i jest ona zależna tylko od Ciebie, a gdy wysyłasz bezmyślnie jak jakiś źle napisany program każdy problem na forum to w pewnym sensie zwalasz odpowiedzialność na innych pasjonatów, a to jest mało profesjonalne (przynajmniej pod względem nauki) Więcej się nauczysz gdy poszukasz w google  poczytasz na forum, aniż skopiuszesz gotowiec od pasjonata z forum :)
komentarz 5 września 2015 przez Szahid Pasjonat (20,970 p.)
Jednak wydaje mi się że są pasjonaci na forum którzy właśnie na to liczą.  Slight Edge
komentarz 5 września 2015 przez Benek Szeryf (93,150 p.)
Wiem że nie każdy sobie radzi, ale dzięki czytaniu dokumentacji i stron anglojęzycznych można się nauczyć języka. Niestety nie ma innej drogi, to żmuda praca, warto więc zacząć jak najprędzej. Ponadto wyszukiwarka zwraca też polskie strony dla tego tematu.
komentarz 5 września 2015 przez Shiro Stary wyjadacz (10,300 p.)
Nie chciałem się już udzielać bo uważam to za głupie sprzeczki w internecie (bez sensu), ale w dzisiejszych czasach słowa "nie rozumiem tej dokumentacji ponieważ jest po angielsku" wywołują u mnie śmiech. Jak będziesz miał/a dokumentację po chińsku i będziesz potrzebować coś sobie znaleźć to sobie poradzisz albo po prosisz kolegę, albo poszukasz na polskim forum, albo PRZEPUŚCISZ STRONĘ PRZEZ MAŁO ZNANY TŁUMACZ GOOGLE.

PS Coś po polsku też się znajdzie.
http://lmgtfy.com/?q=zrzut+ekrany+c%2B%2B+

Pozdrawiam

Podobne pytania

+2 głosów
2 odpowiedzi 1,031 wizyt
pytanie zadane 1 września 2020 w Python przez 12332112332121 Dyskutant (8,270 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 574 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2017 w Python przez jestembotem Użytkownik (610 p.)
–1 głos
2 odpowiedzi 751 wizyt
pytanie zadane 15 grudnia 2016 w Sieci komputerowe, internet przez stiger26 Nowicjusz (160 p.)

93,439 zapytań

142,431 odpowiedzi

322,677 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...