• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Rozwoj kanalu - co myslicie?

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
+1 głos
137 wizyt
pytanie zadane 31 października 2022 w Offtop przez juampi Użytkownik (610 p.)
Mam kanał na youtube, niezbyt popularny ale to nie ot to chodzi. chcialbym zebyscie mi powiedzieli co sadzicie o rozwoju i jakosci tresci. link do kanalu: https://youtube.com/@Juampii500

napiszcie co moge zmienic, co poprawic, i co jest juz dobre :)

(wezcie pod uwage ze kazdy kolejny fil ma coraz to lepsza jakosc, bo bardzo sie staram poprawic :) )

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 6 listopada 2022 przez Matlane Użytkownik (560 p.)
wybrane 7 listopada 2022 przez juampi

Najlepsza
Pierwsze co rzuca mi się w oczy to miniaturki, nie mówie że są złe bo mają fajną jakość lecz staraj się je odrobine bardziej ujednolicić i sprawić aby jeszcze bardziej przyciągały uwagę potencjalnego widza. Aby zwiększyć zasięgi możesz równorzędnie zacząć prowadzić tt o tej samej tematyce i rozszerzyć swoje sc o instagram (zamieszczaj linki do wszystkiego w opisach filmów). Staraj się również rozpowszechniać treści tworzone porzez ciebie czy to w gronie twoich znajomych czy pośród rodziny. Na sam koniec muszę pochwalić, bo treści są bardzo fajne a kanał i tak jest już dobrze prowadzony ;)
komentarz 7 listopada 2022 przez juampi Użytkownik (610 p.)
Dzieki za rady :D

Co masz na mysli mowiac "ujednolicic"? cos nie tak z obrazem w tle, kolorkami ramki, tekstem czy moze cos innego? no i co do insta i tt - nie wiem czy to dobry pomysl, moze tt ale instagram w ogole mnie nie interesuje :) dziekuje za odpowiedz i mile slowa.

Juampii

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 276 wizyt
pytanie zadane 22 października 2022 w Offtop przez juampi Użytkownik (610 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 628 wizyt
pytanie zadane 7 września 2021 w Offtop przez WiktroH Mądrala (6,550 p.)
+6 głosów
3 odpowiedzi 288 wizyt
pytanie zadane 11 kwietnia 2015 w Offtop przez krecik1334 Maniak (58,390 p.)

90,842 zapytań

139,516 odpowiedzi

313,652 komentarzy

60,330 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...