Zrobisz kurs- > jesteś na tej samej pozycji co bez niego, dalej musisz obronić swoją wiedzę i to co potrafisz.
więdzy w internecie jest od groma, więc nie uważam że warto płacić tyle kasy.
Jeszcze za "Full-stack" zeby być w pełni rozumianym i dobrym jako full stack to potrzeba naprawdę lat, bo to jest wiedza na poziomie aplikacji, bazy, warstwy kilenta i szeregu komunikacji pomiędzy.
Dodatkowo z autopsji, partnerem jest moja FIRMA jako partnerem "nie samego kursu" ale strony i FIRMY GO IT, przyczym tak jak mówie jeśli miałbyś ten kurs i aplikował, nadal jesteś na tym samym poziomie co każdy, bo świadome firmy i programiści wiedzą, że to tylko dodatek to raz, dwa zwykle wszystko jest na 1-kopyto, nie ma opcji że kurs nie jest zaliczony bo firma zarabia na tym "żeby sobie % " napisać że u nas kazdy ma swietny wynik, wiec takie certyfikaty nie sa miarodajne.
Jesli chcesz certyfikat miarodajny to polecam egzaminy z danych języków dla przykladu OCP w Javie, albo tym podobne, ale to też dalej jest "dodatek"
Zresztą kto uwierzy że po 1 kursie, jednym kursie robionym w GRUPIE gdzie kazdy robi to samo jest się "SPECJALISTĄ IT"
Po ukończeniu kursu będziesz w pełni gotowy do rozpoczęcia nowej obiecującej kariery specjalisty IT.
Ja też jestem specjalistą od Polityki jak każdy, szczególnie po wypowiedziach naszych gwiazd w rządzie, wtedy uważam, że każdy rozsądny staje się specjalistą