• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z przywracaniem plików

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
211 wizyt
pytanie zadane 25 sierpnia 2022 w Systemy operacyjne, programy przez bazyl8796 Obywatel (1,020 p.)
Dzień dobry,
chciałem sobie odtworzyć stary filmik. Jednak kiedy odszukałem go w historii google chrome okazało się, że został usunięty za naruszanie regulaminu i jego tytuł został nadpisany na video deleted przez co nie mogę go odszukać na innych serwisach np. cda. Kiedy wchodzę we właściwości foldera Google w Pliki programów x86 -> poprzednie wersje nie mogę kliknąć tego przycisku "przywróć" w sensie no tak jakbym uprawnień nie miał mimo, że jestem administratorem xD. Z tego względu wchodzę w ten folder i kopiuję go. Następnie usuwam nowy folder Google, tworzę nowszy i przenoszę tam stare pliki ctrl + v. Jednak ku mojemu zdziwieniu pliki automatycznie sie aktualizują tj. jak w okienku poprzednie wersje było data modyfikacja 2021 rok, to gdy je wklejam nagle mają 2022 :(. Wie ktoś może jak temu zabopiec? Nawet jak sie odłączam od neta to nie pomaga :(.

Pozdrawiam
Desperat

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 831 wizyt
pytanie zadane 7 września 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Krukzrivii Użytkownik (550 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 203 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 287 wizyt

93,434 zapytań

142,429 odpowiedzi

322,662 komentarzy

62,799 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...