Witam! Mam pytanie odnośnie inicjalizacji tablicy struktur w zadaniu, oraz dotyczące calego zadania, po zainicjalizowaniu takiej tablicy struktur przy odpaleniu programu wyskakuje mi blad
" too many initializers for 'zakon_programistow[3]'
in function 'int main()':
reques for member 'imie' in 'czlonkowie'
komunikat o błędzie wydaje się jasny, jednak mimo to nie potrafie odnaleźć co jest na rzeczy, jesli ktoś moglby rzucic okiem na kod i mnie nakierować, będę bardzo wdzięczny, bo już jakiś czas walcze z tymi strukturami 
Druga prośba to czy w odpowiedni sposób podchodzę do rozwiązania tego zadania? Nawet jesli moj blad zostanie rozwiazany to czy program będzie prawidlowo funkcjonować?
Polecenie zadania brzmi:
#include <iostream>
using namespace std;
const int starsize = 50;
struct zakon_programistow
{
char imie[starsize];
char stanowisko[starsize];
char pseudonim[starsize];
};
char wybor;
zakon_programistow czlonkowie[3] =
{
{"Kuba", "Szkoleniowiec", "AJ"},
{"Marcinek", "Majster", "L00P"},
{"Aga", "Analityk", "Mloda"},
{"Bolek", "Szef", "Lolek"},
};
int main()
{
cout << "Wybierz jedna opcje: " << endl;
while(cin.get(wybor =! 'q'))
{
switch(wybor)
{
case 'a' :
cout <<czlonkowie.imie[0] << czlonkowie.imie[1] << czlonkowie.imie[2] << czlonkowie.imie[3];
case 'b' :
cout <<czlonkowie.stanowisko[0] << czlonkowie.stanowisko[1] << czlonkowie.stanowisko[2] << czlonkowie.stanowisko[3];
case 'c' :
cout <<czlonkowie.pseudonim[0] << czlonkowie.pseudonim[1] << czlonkowie.pseudonim[2] << czlonkowie.pseudonim
case 'q' :
return 0;
}
}
return 0;
}
Napisz program pokazujący członków zakonu według ich imion, stanowisk, pseudonimów, lub według wyboru samych członków, program ma zawierac niewielką tablicę struktur(taką jaka jest w kodzie), program ma umożliwiać użtykownikowi wybranie jednej z 4 pozycji, znak 'q' konczy program
'