• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Połączenie messenger video, status aktuwności

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
246 wizyt
pytanie zadane 15 lipca 2022 w Sieci komputerowe, internet przez Kwiatuszek Nowicjusz (120 p.)
Podczas rozmowy przez messenger ( video ) status mojego rozmówcy zmienia się na nieaktywny ( tzn pojawiają się minuty , ze aktywny był ileś minut temu ) i tak jest przez cały czas trwania rozmowy . Po zakończeniu konwersacji jego status zmienia się na aktywny …

czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak się dzieje ? Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z taką sytuacją rozmawiając przez ten komunikator
komentarz 16 lipca 2022 przez Kwiatuszek Nowicjusz (120 p.)
przeniesione 16 lipca 2022 przez ScriptyChris
Czy będzie ktoś tak miły i mi to wyjaśni ?
komentarz 16 lipca 2022 przez VBService Ekspert (256,600 p.)

Wygląda na to, że to jest jakiś bug w aplikacji i chyba bardziej zasadne będzie zwrócenie się z pytaniem do centrum pomocy messenger-a.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 136 wizyt
pytanie zadane 11 stycznia 2024 w Hostingi, domeny, usługi przez Promyczek8!! Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 376 wizyt
pytanie zadane 26 grudnia 2020 w Sieci komputerowe, internet przez Kati Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 546 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2020 w Systemy operacyjne, programy przez Sylwia55 Nowicjusz (120 p.)

93,329 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,664 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...