• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

duzy ping po podlaczeniu ladowarki

Cloud VPS
0 głosów
742 wizyt
pytanie zadane 18 czerwca 2022 w Sieci komputerowe, internet przez Cichy bąk Nowicjusz (120 p.)
Witam mam pewien problem kupilem niedawno laptopa wszystko bylo dobrze az do wczoraj kiedy po podlaczeniu ladowarki zaczalem miec staly ping w grach po odlaczeniu ladowarki problem ustaje i normalnie mam 30 pingu podczas gdy laptop jest podlaczony na sppedtescie pokazuje 9 pingu a gdy odpalam jakas gre jest po 400-600 czy moglby ktos mi pomoc
komentarz 18 czerwca 2022 przez Wiciorny Ekspert (281,450 p.)
to moze nie graj kiedy ladowarka jest podlaczona ?
Napiecie na magistrali, zaklocenia ? przegrzewanie sie?
komentarz 18 czerwca 2022 przez Cichy bąk Nowicjusz (120 p.)
ogolnie laptop jest nowy zadnych zaklocen ani napiec an magistralii nie ma lekko sie podgrzewa w okolicach prawej gornej czesci ale to po jakims dluzszym czasie grania

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 21 czerwca 2022 przez MichaelM Bywalec (2,980 p.)
Często napotykam podobne problemy... W wielu urządzeniach jest tak, że po prostu, gdy podłączysz ładowarkę pewne podzespoły zwalniają pracę. U mnie w laptopie mimo, że jasność jest na max to po podłączeniu ładowarki spada o jakieś 10% i nie da się tego powiększyć. Możesz coś pokombinować w ustawieniach ładowania i oszczędzania baterii ale to jest raczej zależne od producenta niż systemu.

Drugim powodem może być zły sposób dostarczania prądu. Zaopatrz się w dobry kabel, sprawdź czy wejścia nie są zabrudzone, gniazdko niech będzie w dobrym stanie i nie podłączaj jednocześnie zbyt wielu urządzeń do sieci.

Mam nadzieje, że pomogłem :).

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 495 wizyt
pytanie zadane 13 lutego 2021 w Sprzęt komputerowy przez trixter310 Obywatel (1,440 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 919 wizyt
pytanie zadane 21 listopada 2021 w Sieci komputerowe, internet przez bf5mnielaguje890 Nowicjusz (130 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 368 wizyt

93,459 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...