• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Testy wydajnościowe

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
481 wizyt
pytanie zadane 29 maja 2022 w JavaScript przez xmomde4 Nowicjusz (120 p.)
Cześć,

czy byłby ktoś w stanie podsunąć/polecić jakieś fajne narzędzie do przeprowadzenie testów performance'owych/wydajnościowych? Aktualnie pisze inżynierkę i mam ten sam projekt napisany w trzech frameworkach JS i chciałbym je porównać pod kątem wydajnościowym, więc szczegóły ile dana aplikacja się ładuje etc. Przeglądarki mają tego typu rzeczy, ale chcę jakieś konkretne zaawansowane narzędzie. Proszę o pomoc i życzę miłej niedzieli :)
komentarz 29 maja 2022 przez ScriptyChris Mędrzec (190,190 p.)

Przeglądarki mają tego typu rzeczy, ale chcę jakieś konkretne zaawansowane narzędzie.

Jakich funkcjonalności oczekujesz od takiego narzędzia, skoro przeglądarkowe devtoolsy nie wystarczają?

komentarz 29 maja 2022 przez xmomde4 Nowicjusz (120 p.)
Chciałbym żeby to był oddzielne środowisko na potrzeby pracy + żeby ewentualnie była możliwość generowania tabel porównawczych etc. Możesz coś polecić?

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 29 maja 2022 przez niezalogowany

Prawdopodobnie fork tego repo i trochę modyfikacji zdałoby egzamin -> https://github.com/krausest/js-framework-benchmark (tylko spójrz czy Ci licencja odpowiada)

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 687 wizyt
pytanie zadane 18 marca 2020 w HTML i CSS przez MAXIM7 Obywatel (1,990 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 203 wizyt
pytanie zadane 22 października 2017 w JavaScript przez redtyper Nowicjusz (140 p.)
+2 głosów
1 odpowiedź 575 wizyt
pytanie zadane 26 lutego 2018 w JavaScript przez dentro Nowicjusz (240 p.)

93,335 zapytań

142,331 odpowiedzi

322,415 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...