• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Kurs - MaturaIT

0 głosów
3,312 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2022 w Offtop przez SUOTR Początkujący (410 p.)
Witam,

Czy miał ktoś styczność z kursem maturalnym z informatyki w wykonaniu MaturaIT? Chcę dobrze zdać maturę z informatyki i zastanawiam się czy ten kurs mi na to pozwoli. Nie ukrywam, że dla mnie koszt jest nie mały, więc wolę się upewnić przed zakupem ;)

Jeżeli okaże się, że kurs nie jest warty uwagi czy istnieją alternatywy lub sposoby na dobre przygotowanie się do matury.

Z góry dziękuję za pomoc :)
1
komentarz 24 maja 2022 przez Whiskey_Taster Pasjonat (15,610 p.)
O kursie nie wiem nic, ale co do alternatywy, to stara szkoła - robisz zadania i rozgryzasz kolejne problemy :) Nie ma lepszego nauczyciela niż praktyka.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia 2022 przez dawidl022 Nowicjusz (240 p.)
Przerabiając kurs z informatyki MaturaIT podbiłem swoje osiągi z rozwiązywania arkuszy maturalnych z 50 paru procent (przed pracą kursem) do ponad 90 procent (po przerobioniu całego kursu). Ostatecznie na maturze osiągnąlem 98% z informatyki, więc moim zdaniem warto pracować z tym kursem. Kurs MaturaIT zawiera uporządkowany materiał i wszystkie fundamenty których potrzebujesz, aby dobrze się przygotować do matury z infromatyki.
komentarz 16 czerwca 2023 przez maths_it.kp16 Nowicjusz (100 p.)
Jestem na profilu mat-geo-ang i uwielbiam matematykę. Planuję pójść na studia matematyczne (z elementami informatycznymi itp) i widziałam że tam potrzebna jest także matura z informatyki. Czy z chęciami do pracy, odpowiednim przygotowaniem i logicznym myśleniem dałoby się w rok nauczyć do matury z informatyki na jakiś sensowny wynik? (60-70% przynajmniej)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 646 wizyt
pytanie zadane 13 października 2023 w Offtop przez it_atari Użytkownik (690 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 1,410 wizyt
+1 głos
3 odpowiedzi 789 wizyt
pytanie zadane 21 stycznia 2021 w Offtop przez niezalogowany

93,691 zapytań

142,610 odpowiedzi

323,215 komentarzy

63,217 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...