• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy inny zobaczą mój workspace na bitbucket?

0 głosów
250 wizyt
pytanie zadane 15 maja 2022 w Systemy operacyjne, programy przez Greeenone Pasjonat (16,100 p.)
Hej,

Zacząłem nową pracę w której korzystamy z Bitbucket'a. Spodobał mi się i postanowiłem przenieść na niego moje prywatne projekty. Jak to wygląda z dostępnością? Utworzyłem nowe projekt w moim workspace a nie firmowym. Czy ktoś z firmy będzie widział moje repo? Może pytanie głupie, ale w poprzedniej pracy zrobiłem se prywatny workspace na Monday, i okazało się, że każdy miał do niego dostęp

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 15 maja 2022 przez spamator12 Nałogowiec (28,230 p.)
Zrob sobie workspace na WLASNYM prywatnym serwerze. Nie dosc, ze skonfigurujesz wszystko ja chcesz, to jeszcze pokarzesz samym serwerem, ze kumasz czacze.

Jezeli chodzi o chmurki to WSZYSTKO co tam wysylasz moze zostac skopiowane i uzyte bez Twojej wiedzy. Oczywiscie jak pracujesz nad czyms powaznym to tak samo jest z wlasnym serwerem.

Ja nie za bardzo rozumiem mode na te serwisy, bo zazwyczaj podaje tylko linki do dzialajacych aplikacji (live). Jest to najtrudniejsze i najbarzdziej wymagajace, ale daje najlepsze efekty.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 773 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 200 wizyt
+3 głosów
3 odpowiedzi 2,385 wizyt
pytanie zadane 26 maja 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Renzov Obywatel (1,220 p.)

93,756 zapytań

142,715 odpowiedzi

323,363 komentarzy

63,350 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...