• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Studia PRZ, UJ, PK, WAT, UEK

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
489 wizyt
pytanie zadane 13 maja 2022 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez kali095 Nowicjusz (180 p.)
Cześć, przede mną jeszcze jedna matura, ale juz czas znaleźć sobie jakieś studia. Uwazam, że nie poszło mi za wybitnie, ale też nie jakoś słabo. Chciałbym studiować informatykę, lub pochodną (stosowaną, analityczną). Mam dość duże problemy z fizyką i nie wiem gdzie iść. Po progach widzę, że dostałbym się na UJ na informatyke na wydziale Fizyki, ale podobno fizyki tam niewiele oraz na WAT na wydział cyberprzestępczości no i uek. O Prz nie ma żadnych danych. Raczej wolałbym kraków, ewentualnie rzeszów, wrocław czy wawa jakby juz naprawde bylo zle :) Czy mogłby mi ktoś pomóc z wyborem?

polski pp - raczej zdane

matma pp - 98-100

ang pp - 98-100

matma pr - 70-86 (mysle ze 76)

ang pr - 88-92

informatyka - jeszcze nie wiem :c
komentarz 13 maja 2022 przez Wiciorny Ekspert (280,970 p.)
CO mają wyniki do wyboru, mało kogo to obchodzi.
Wybierz to co Ci pasuje- przeglądnij programy nauczania, a nie pytaj randomowych sobie osób.
komentarz 13 maja 2022 przez kali095 Nowicjusz (180 p.)
Wyniki mają bardzo duże znaczenie jeżeli chodzi o wybór studiów, a najbardziej obchodzą je komisji rekrutacyjnej. Niestety progi są wysokie, chciałbym na UJ na MIT lub na PK, ale podejrzewam ze moze mi braknac pare pkt. Dlatego pytam, co w takiej sytuacji zrobic, gdzie lepiej sie udac :)

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 2,067 wizyt
pytanie zadane 13 lipca 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez a taki ktoś Nowicjusz (120 p.)
+1 głos
4 odpowiedzi 4,288 wizyt
pytanie zadane 5 września 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez pokpo Nowicjusz (210 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 550 wizyt
pytanie zadane 7 lutego 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez DKWOS Nowicjusz (120 p.)

93,395 zapytań

142,388 odpowiedzi

322,566 komentarzy

62,753 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...