• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Doczytywanie sie strony w locie

Cloud VPS
+1 głos
527 wizyt
pytanie zadane 13 kwietnia 2022 w HTML i CSS przez dzimi042 Nowicjusz (150 p.)
Siemanko, ogolem ucze sie HTML-a CSS-a JS-a i mam pytanie do was. Jak patrze na strone youtube to ona ma taki "ficzer" ze przy ladowaniu kolejnej stron wszystko sie laduje w sobie  tak jakby sie podmienial plik.html bez odswiezenie strony, nie umiem tego opisac ale szybkie wejscie na youtubie i wlaczenie pierwszego lepszego filmu rozwieje wam wszystkie watpliwosci dotyczace mojego pytania. Natomiast przechodzac do meritum, ucze sie i taki "ficzer" by chetnie dolaczyl do moich umiejetnosci tylko kurcze nie wiem jak ten trik, sztuczka sie nazywa byl by ktos mily i napisal bo szukam i nie potrafie znalezc. Bardzo bede wdzieczny :D

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 13 kwietnia 2022 przez Wiciorny Ekspert (281,450 p.)
https://smartbees.pl/blog/single-page-application-spa-trend-warty-uwagi-czy-nie Poczytaj o tym
To jest sposób tworzenia Single page application, tak naprawdę  masz 1 widok - jako panel główny, stronę główną, a podmieniasz na niej tylko zawartość z logiką, część elementów może nie zmieniać całkowicie swojego miejsca często ( stopka, nagłówek etc), a tylko zawartość zostaje dynamicznie ładowana.

https://mansfeld.pl/webdesign/projektowanie-spa-single-page-app/

I to nie jest "FICZER" a całkowicie inny sposób tworzenia samej aplikacji.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 685 wizyt
pytanie zadane 27 października 2021 w Inne języki przez armen10 Początkujący (420 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 116 wizyt
pytanie zadane 13 czerwca 2020 w C i C++ przez oski. eskimoski Początkujący (380 p.)

93,460 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...