• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

pomoc przy funkcji w php

Object Storage Arubacloud
0 głosów
529 wizyt
pytanie zadane 6 kwietnia 2022 w Egzaminy zawodowe przez mati121212 Nowicjusz (120 p.)

Siemka mogłby mi ktoś pomóc zapewne z prostym zadankiem dla was ? sa to podstawy lecz niestety nikt nie potrafi mi tego wytłumaczyć i nikt nie umie tego zrobić. mam nadzieje że ktoś mi pomoże/wytłuamczy bo nie potrafie kompletnie niczego a jest to ważne zadanie do zrobienia...  

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 7 kwietnia 2022 przez SzkolnyAdmin Szeryf (86,360 p.)

" nikt nie umie tego zrobić." - bez przesady, po prosty nikt nie chce zrobić tego ZA CIEBIE (i wcale się nie dziwię).

Pokaż kod, który sam napisałeś, a potem wskaż z czym masz kłopoty. Ewentualnie przenieś pytanie do działu zleceń i podaj cenę, którą oferujesz, za jego rozwiązanie.

komentarz 7 kwietnia 2022 przez mati121212 Nowicjusz (120 p.)
Jak wrócę do domu to pokaże, css potrafię zrobić lecz chodzi mi głównie o te zadania(1,2,3)i serio, nikt nie potrafi tego zrobić żeby działało bo nikt nas tego nie nauczył,
komentarz 7 kwietnia 2022 przez mati121212 Nowicjusz (120 p.)

@SzkolnyAdmin,   I mogę w takim razie prosić o jakiś kontakt do ciebie ? Discord najlepiej 

komentarz 9 kwietnia 2022 przez SzkolnyAdmin Szeryf (86,360 p.)
Wysłałem ci info na priv.
komentarz 9 kwietnia 2022 przez mati121212 Nowicjusz (120 p.)

z jakas pomoca udalo mi sie zrobic 1 zadanie lecz i tak nie dziala do konca, możesz powiedzieć co zmienić lub dopisać żeby działało?

 

komentarz 9 kwietnia 2022 przez mati121212 Nowicjusz (120 p.)
tu masz kod do skopiowania jakbyś chiał

 

<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>zadanie 1 </title>
</head>
<body>
<form action="" method="post">
    <h1>Zadanie 1</h1>
    <h3>Podaj liczbę początkową:</h3><input type="number" name="wartosc1">

    <input type="submit" name="przycisk"  value="generuj">
</form>
<?php

    function naglowek($tekst, $wielkosc, $kolor, $podkr){
    
    if($podkr="TAK")
        echo "<h$wielkosc style='text-decoration:underline; color:$kolor;'>$tekst</h$wielkosc>";
    
    else echo "<h$wielkosc style='color:$kolor;'>$tekst</h$wielkosc>";
    
    }
    naglowek('Mateusz','4','A8B7C3','NIE');

?>
</body>
</html>

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 173 wizyt
pytanie zadane 14 grudnia 2016 w C i C++ przez Programator Nowicjusz (160 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 161 wizyt
pytanie zadane 17 grudnia 2015 w PHP przez Mateusz11 Pasjonat (22,910 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 117 wizyt
pytanie zadane 16 czerwca 2020 w JavaScript przez Marak123 Stary wyjadacz (11,190 p.)

92,573 zapytań

141,423 odpowiedzi

319,648 komentarzy

61,959 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...