• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wyświetlanie danych z bazy w określonym miejscu. HTML PHP

Object Storage Arubacloud
0 głosów
269 wizyt
pytanie zadane 31 marca 2022 w SQL, bazy danych przez heyox Nowicjusz (120 p.)
<html>
	<head>
		<link rel="preconnect" href="https://fonts.googleapis.com">
		<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com" crossorigin>
		<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Pacifico&display=swap" rel="stylesheet">
		<title>Sklep u Stasia</title>
		<link rel="stylesheet" href="style.css">
		<!-- Font Awesome -->
		<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.8.2/css/all.css" />

		<!-- Bootstrap CDN -->
		<link rel="stylesheet" href="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.3.1/css/bootstrap.min.css" integrity="sha384-ggOyR0iXCbMQv3Xipma34MD+dH/1fQ784/j6cY/iJTQUOhcWr7x9JvoRxT2MZw1T" crossorigin="anonymous">
	</head>
	<body>
		    
			
									<div class="container" >
						<div class="row text-center py-5">
						
							<div class="col-md-3 col-sm-6 my-3 my-md-0">
								<form action="index.php" method="post">
									<div class="card shadow">
										<div>
											<img src=zdj alt="Image1" class="img-fluid card-img-top">
										</div>
										<div class="card-body">
											<h5 class="card-title">nazwa</h5>
										
											<p class="card-text">
												opis 
											</p>
<h5><span class="cena">cena</span></h5>
											
											
										</div>
									</div>
								</form>
							</div>
</div>

Witam. 

Mam pewien problem, ponieważ chcę wyświetlać dane z bazy (nazwa, cena, opis, zdjęcie) w tej karcie produktu, lecz nie wiem jak się za to zabrać. Jak pobierać te dane z bazy i jak je wyświetlać.

komentarz 31 marca 2022 przez SzkolnyAdmin Szeryf (86,360 p.)
I czego oczekujesz? Zacznij uczyć się języka PHP i obsługi bazy danych umiejscowionej na serwerze. Potem sam coś spróbuj napisać i dopiero przyjdź z kodem po porady.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 31 marca 2022 przez AnimaVillis Stary wyjadacz (11,510 p.)
Przeczytaj sobie ten poradnik, spróbuj sam i ewentualnie popracujemy nad błędami.
https://www.tutorialspoint.com/php/mysql_select_php.htm
0 głosów
odpowiedź 1 kwietnia 2022 przez VBService Ekspert (253,340 p.)

PHP Tutorial for Beginners (42 odcinki)

Hey gang, in this PHP tutorial (with MySQL) you'll learn PHP from the ground up, and use it to create a simple website. We'll also be using a MySQL database to store data in, and using SQL to retrieve that data on our website. You'll learn about how to handle forms (POST, GET etc), validate data, redirect users and much more.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 1,128 wizyt
pytanie zadane 7 listopada 2020 w PHP przez wojtekw0703 Użytkownik (960 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 145 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 5,795 wizyt
pytanie zadane 21 maja 2016 w PHP przez Chisorq Obywatel (1,680 p.)

92,568 zapytań

141,424 odpowiedzi

319,634 komentarzy

61,956 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...