• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z Windowsem 11

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
159 wizyt
pytanie zadane 21 marca 2022 w Systemy operacyjne, programy przez ArgeTheGamer Nowicjusz (180 p.)
otóż, problem polega na tym ,że gdy podłączam jakikolwiek dysk do komputera czy to zewnętrzny hdd czy pendrive a nawet dysk d: na SATA nie pokazuje mi nic w mój komputer w eksploratorze plików oprócz dysku c: tak samo w zarządzaniu dyskami. W biosie wykrywa wszystkie dyski normalnie, pomyślałem żeby zrobić twardy reset... Nic z tego, po 70% przywracanie pojawia się cofanie zmian i informacja o błędzie (nie wiem jaki) komputer skanowany antywirusem:  AVG, tym od windowsa, adw cleanerem nic nie znalazło potrzebuje pomocy już nie mam pomysłu co mam zrobić tak samo mam problem z ciągłym rozłączaniem internetu 2.4 ghz i brakiem możliwości używanie 5ghz na czymkolwiek (połączyć się mogę) ale to nie jest najważniejsza sprawa potrzebuje pomocy z dyskami z góry dziękuje.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 22 marca 2022 przez Bors Początkujący (360 p.)
Zobacz sterowniki dysków
komentarz 22 marca 2022 przez ArgeTheGamer Nowicjusz (180 p.)
dyski już są ok tak jak pisałeś to problem sterowników

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 4,171 wizyt
pytanie zadane 4 lipca 2019 w Sprzęt komputerowy przez Harrty_xx Początkujący (260 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 200 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,154 wizyt
pytanie zadane 10 grudnia 2018 w Offtop przez xKirooo Początkujący (380 p.)

93,324 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,390 komentarzy

62,653 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...