• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Matura z informatyki - część praktyczna

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
360 wizyt
pytanie zadane 18 marca 2022 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez tachimi94 Nowicjusz (150 p.)
Witam, mam pytanie odnośnie części praktycznej matury z informatyki, czy ma znaczenie w jaki sposób doszłam do odpowiedzi dotyczącej zadań z excela lub accessa? Wiem, że trzeba dołączyć plik z komputerową realizacją zadania, ale zastanawiam się czy ważne jest to w jaki sposób przedstawiłam odpowiedź w pliku excela czy accessa, czy tylko odpowiedź którą podaję w pliku tekstowym? W niektórych zadaniach mam niestety problem żeby przedstawić odpowiedź w "ładny" sposób, która oprócz tego jest widoczna na gołe oko więc jestem w stanie wpisać ją do pliku txt.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 18 marca 2022 przez Wiciorny Ekspert (277,080 p.)
wybrane 19 marca 2022 przez tachimi94

Najlepsza
https://www.korepetycjezinformatyki.pl/zadania-z-excela-na-maturze-jak-sie-za-nie-zabrac/
Masz szczegółowo wytłumaczone zadania z plikami do importu i zarówno z symulacją.
Dodatkowo najlepiej sprawdzić klucz i punktacje zadań na OKE, np w przykładowych arkuszach i rozwiązaniach

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,781 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,333 wizyt
+2 głosów
3 odpowiedzi 3,012 wizyt

92,967 zapytań

141,931 odpowiedzi

321,163 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...