Witam,
chciałem zainstalować ponownie windows 7 home na swoim PC...
robiłem to już kilkukrotnie z płyty i zawsze się udawało. Obecnie ugrzązłem na pewnym etapie i nie mam jak z niego się wygrzebać, sam nie wiem czemu, ogolnie nie zależy mi na żadnych danych z dysku więc możemy formatować cały dysk jak chcemy - sytuacja wygląda następująco :
w BIOS setup ( przyciskiem DEL - wszedłem ) zmieniłem botowanie na CD-ROOM a nie HDD
odpalam system jest zapytanie czy ma botować z CD-ROOM - ale klawiatura nie reaguje ( po chwili system dalej się ładuje ) następnie odpala się okno wyboru WINDOWSA ( ponieważ mam dwa zainstalowane ) klawiatura również tu nie reaguje
przy ponownym odpalaniu systemu gdy kliknę F12 mogę wejść w boot menu i tam widnieje zaznaczone HDD - ale nie reaguje klawiatura i nie mogę zmienić na CD-ROOM
rezultat taki że system się odpala i dopiero gdy widzę pulpit - myszka i klawiatura działa , jak sformatować to lub usunąć i ustawić aby pokazało mi się okno instalacyjne Windowsa z możliwością fragmentacji wszystkich dysków i zainstalowania od nowa 1 Windowsa na HDD ?