Cześć,
mam klawiature a4Tech na usb oraz karte sieciową z tp-linka tą zwyczajną chyba 150mb standardowa i tez na usb.
Problem:
1. Od dluzszego czasu ta karta przy starcie systemu nie działała, trzeba było ja wyciagnac i wlozyc i dopiero wtedy wszystko działało, akurat mam jeszcze kabel to nie robilo mi to problemu, po prostu jak chcialem cos drukowac z drukarka wifi to sie restartowalem, ale moze miec to zwiazek z pkt 2, czyli niedawnym problemem.
Punkt drugi i główny problem: klawiatura a4 tech na usb, zawsze po odpaleniu systemu działała, nagle trzeba ja wyciagac z portu i wkladac ponownie by działała, o dziwo jest podswietlana wiec nawet po starcie systemu sie swieci , ale nie pisze i restarcie zawsze pisze, w porcie tym co zawsze, jedyne co zmieniałem ostatnio to dokladalem dodatkowa kosc ram oraz drugi dysk ssd, ale czy to ma zwiazek? Moze cos w biosie trzeba pozmieniac, tylko teraz pytanie jak dostac sie do biosu, skoro klawiatura nie dziala , wiec nie moge klikac tego przycisku ktory go odpala, jakies sugesie ?
Pozdrawiam