Hej,
mój problem polega na tym, że chce przerzucić plik ok. 2.5GB z klienta (Windows Server 2012) na server (Windows Server 2016) na którym jest FileZilla przez FTP, jednak po jakimś czasie wyskakuje błąd, że nie mam uprawnień i, że połączenie z serwerem zostało zresetowane. Dziwne to jest, ponieważ poświadczenia są prawidłowe, a czas zerwania połączenia jest różny, czasem prześle 1GB, czasem 2GB, a raz udało się przesłać cały plik. Prędkość przesyłania jest okolo 2MB/s. Wszystkie limity czasowe na FileZilli są ustawione na max ( 9999s ~~ 2,5h). Dodatkowo inni klienci mogą poprawnie przesłać pliki nawet większe. W Firewall'u też są pootwierane potrzebne porty. Pomyślałem, że może być problem z dostępem do folderu na który klient ma przerzucić plik, albo niekiedy klient chce zmodyfikować plik w czasie przesyłania, ale ma uprawnienia do zapisywania, odczytywanie i modyfikacji - tylko nie do usuwania. Dodatkowo jak chce przesłać plik przez \\xxx.xxx.xxx.xxx\c$ - w tym wypadku na inny komputer to udało się poprawnie.
Jakieś pomysły?
Z góry dzięki.