• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem ze sklonowanie repo z bitbucket

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
284 wizyt
pytanie zadane 16 lutego 2022 w PHP przez bulgotnik86 Gaduła (3,040 p.)
Cześć ,

mam problem jak w temacie , tzn. zalożyłem konto na bitbuckecie , ale przy próbie sklonowania repo wyskakuje okienko logowania "Atlassian"  , następnie po zalogowaniu okienko z przyciskiem do potwierdzenia autoryzacji .  Autoryzacja zostaje zakończona sukcesem . Po tym w konsoli pojawia się błąd :

remote: The requested repository either does not exist or you do not have access. If you believe this repository exists and you have access, make sure you're authenticated.
fatal: repository 'https://bitbucket.org/xxxxxxxxxxxxxxxx' not found

Hasła sprawdzałem ze sto razy i są ok . Czy muszę wykonać jakieś czynności do zakończenia autoryzacji ?  Czy może ktoś przypuszcza jaka może być przyczyna?  

Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie bo moje pomysły już się wyczerpały
komentarz 16 lutego 2022 przez rafal.budzis Szeryf (85,340 p.)
Może spróbuj po ssh bo po co wpisywać login i hasło za każdym razem ;) Musisz do tego wygenerować klucze SSH instrukcje pewnie znajdziesz na necie ;)

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 599 wizyt
pytanie zadane 16 września 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez SzymonSmith Użytkownik (870 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 917 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2017 w Inne języki przez 0xf Dyskutant (8,180 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 775 wizyt
pytanie zadane 10 lipca 2015 w Offtop przez ArturB Mądrala (6,060 p.)

93,009 zapytań

141,976 odpowiedzi

321,257 komentarzy

62,351 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...