• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

duplikowanie dźwięku na dwa urządzenia wyjścia

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
228 wizyt
pytanie zadane 31 grudnia 2021 w Systemy operacyjne, programy przez Dragonworld Nowicjusz (120 p.)
edycja 1 stycznia 2022 przez Dragonworld

chciałem zduplikować dźwięk z jednej gierki tak by było słychać ją na obu urządzeniach (np. monitor i słuchawki), gra nie ma opcji zmieniania urządzenia wyjścia ale nawet jeśli by miała to za mało. Potrzebuje jakiejś aplikacji by można było słyszeć dźwięk z tej gry na obu urządzeniach, a tylko na jednym z nich np. muzykę z przeglądarki. Audiorouter wiem że robi takie coś ale wyskakuje mi błąd:

Jeśli ktoś umie rozwiązać ten błąd lub podać nazwę jakiejś innej aplikacji do tego był bym wdzięczny. Mam Windowsa 10,64-bit i uruchamianie tej aplikacji jako administrator też nie pomaga.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 1 stycznia 2022 przez stanislawruszkowski Obywatel (1,310 p.)
Spróbuj Ustawienia/System/Dźwięk/Ułatwienia dostępu - ustawienia dźwięku (w prawym górnym rogu)/Włącz dźwięk mono ustawić na włączone. Po rozgrywce radzę wyłączyć tą funkcję.
komentarz 1 stycznia 2022 przez Dragonworld Nowicjusz (120 p.)
nie do końca o to mi chodziło źle się wyraziłem w pytaniu mi nie chodzi o łączenie dźwięku na jednym urządzeniu by było słychać w obu uszach tak samo tylko o to by na dwóch urządzeniach, potrzebuje to tak zduplikować i rozczepić do obs'a by mi nie nagrywało muzyki a bym ją mógł jednocześnie słuchać i wiedzieć co się dzieje w grze jeśli chodzi o dźwięki (poprawie ten post by to było tak jak mi to chodzi a nikt nie pomyślał o czymś innym)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 4,153 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 513 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 135 wizyt

93,395 zapytań

142,388 odpowiedzi

322,566 komentarzy

62,753 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...