[temat zamknięty]
Witam serdecznie,
zamieszczam ogłoszenie w niniejszym portalu ponieważ szukam ludzi którzy byliby zainteresowani stworzeniem gry od podstaw. Szukam przede wszystkim grafików, programistów i dźwiękowców, którzy znają chociaż podstawy swojego fachu lub zaczynają się uczyć. Pomysł na grę chciałbym byśmy stworzyli razem, kiedy już zbierze się grupa chętnych do jej tworzenia oraz po uwzględnianiu naszych umiejętności jako zespół . Chciałbym również żeby założeniem projektu była także nauka nowych rzeczy z zakresu tworzenia gier, więc jeśli czegoś w trakcie nie będziemy umieli (w czym się dana osoba będzie specjalizować) to się tego nauczymy.
Dodatkowo jeśli grupa wyraziłaby chęci to można by założyć kanał na YT, który byłby poświęcony stricte tworzeniu gier (na podstawie jakiegoś konkretnego tytułu) by pozyskać dodatkowe środki (i jednocześnie się zareklamować) lub zajmować się sprzedażą różnego rodzaju rzeczy związanych z grami (koszulki/puzzle/figurki/plakaty itp.). W tym drugim aspekcie mam nieduże doświadczenie ponieważ przez rok zajmowałem się sprzedażą na zasadzie dropshippingu (lecz zupełnie inna branża). Powyższe pomysły są jednak do przedyskutowania przez grupę ponieważ są to moje luźne sugestie, czy również poświęcać czas i energię na tego typu rzeczy.