• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nie mogę uruchomić przeglądarki - Google Chrome

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
161 wizyt
pytanie zadane 1 grudnia 2021 w Sieci komputerowe, internet przez Krzysiek_34 Mądrala (6,380 p.)

Witam.

Wczoraj postanowiłem uruchomić przeglądarkę internetową - Google Chrome. Od dłuższego czasu nie korzystałem już z tej przeglądarki. Kiedyś do tej przeglądarki dodałem rozszerzenie uBlock Origin, aby nie wyskakiwały mi jakieś niepotrzebne reklamy itp.

Po uruchomieniu tej przeglądarki pojawiło się coś takiego:

• Personalizacja wyszukiwarki   [Wył.] [Wł.]
  • Historia w YouTube   [Wył.] [Wł.]
  • Personalizacja reklam   [Wył.] [Wł.]

Pliki cookie   [Potwierdź]

Wyłączyłem te 3 powyższe opcje i potwierdziłem pliki cookie. Niestety uBlock Origin zbuntował się i nie mogłem uruchomić tej przeglądarki.
Czy w tej sytuacji mam włączyć te 3 powyższe opcje, aby uruchomić Google Chroma ?

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2021 przez j23 Mędrzec (195,240 p.)

Spróbuj odpalić Chrome'a z opcją --disable-extensions. Jeśli się włączy, [od|re]instaluj problematyczną wtyczkę.

komentarz 1 grudnia 2021 przez Krzysiek_34 Mądrala (6,380 p.)
Później przetestuję tą opcję. Dzięki.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,826 wizyt
pytanie zadane 12 listopada 2018 w HTML i CSS przez halotelefonek Bywalec (2,410 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 307 wizyt
pytanie zadane 13 października 2018 w Sieci komputerowe, internet przez niezalogowany
0 głosów
0 odpowiedzi 352 wizyt
pytanie zadane 17 kwietnia 2020 w Sieci komputerowe, internet przez zkkf56 Dyskutant (8,710 p.)

93,380 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,535 komentarzy

62,737 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...