• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Współpraca przy aplikacji mobilnej

Cloud VPS
+1 głos
279 wizyt
pytanie zadane 31 października 2021 w Ogłoszenia, zlecenia przez TerryLocks Użytkownik (590 p.)
Cześć, poszukuję kilku osób do stworzenia aplikacji mobilnej. Nie jest to skomplikowana aplikacja natomiast sam nie jestem w stanie jej napisać.

Zanim przyswoję frontend sam minie kupa czasu, a nie mam 30 lat na uczenie się frameworków frontendowych.

Wszystko oczywiście oparte o umowę, bez żadnego dogadywania się "na gębę".

Ja zajmuję się po części backendem oraz pozyskiwaniem klientów i marketingiem, na początek oferuję udziały natomiast kiedy aplikacja ruszy oczywiście wynagrodzenie w formie realnych pieniędzy i zatrudnienie na podstawie umowy.

Zanim czytelniku skreślisz moją ofertę pomyśl że sam też na niej w tym momencie nie zarabiam i przykładam równie dużo pracy w design, marketing i pozyskiwanie klientów.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt.

Pozdrawiam.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 1 listopada 2021 przez Wiciorny Ekspert (281,430 p.)
Kierując taką ofertę warto wspomnieć o jakie technologie się opiera całe pisanie aplikacji.
Bo zarówno dla strony frontendowej osoby poszukującej jest to ważne, jak i fakt z jakim backendem miałby się komunikować, jakim api etc :).
Bo to tak jakby napisać: szukam rolnika na POLE, ale jakie pole co tam na polu się sadzi, zbiera, co się robi... tak na marginesie warto doprecyzować

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 312 wizyt
pytanie zadane 3 października 2016 w Nasze projekty przez martyn0907 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 154 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 367 wizyt

93,455 zapytań

142,450 odpowiedzi

322,719 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...