• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Rozłączanie internetu na kilka sekund i łączenie z powrotem

Cloud VPS
0 głosów
393 wizyt
pytanie zadane 24 października 2021 w Sieci komputerowe, internet przez Kubeu Nowicjusz (120 p.)
Witam mam problem ze swoim laptopem a konkretnie rozłączającą się siecią wifi próbowałem już wszystkiego ale nadal internet po działaniu normalnie rozłącza się z urządzeniem na kilka sekund po czym wraca. Jest to bardzo uciążliwe np. podczas grania w gry online. Warto zaznaczyć że problem pojawił się po przerwie w dostawie prądu, gdy prąd wrócił urządzenie zaczęło co pewien czas tracić połączenie z internetem na kilka sekund po czym znowu działało normalnie.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 25 października 2021 przez alpha.netrunner Mądrala (5,030 p.)
U mnie było podobnie tylko że podczas przejścia z Windows 8.1 na Windows 10. Spróbuj ponownie zainstalować sterowniki karty sieciowej. W moim przypadku jedynym sposobem było zainstalowane starszego sterownika.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 868 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 88 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2019 w Sprzęt komputerowy przez Milo Obywatel (1,180 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 171 wizyt
pytanie zadane 28 lutego 2024 w Sieci komputerowe, internet przez Ququ Nowicjusz (120 p.)

93,468 zapytań

142,404 odpowiedzi

322,706 komentarzy

62,850 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...