• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jakie polecacie serwery VPS?

Cloud VPS
0 głosów
433 wizyt
pytanie zadane 3 października 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez doskanoness Obywatel (1,240 p.)
edycja 3 października 2021 przez doskanoness
Witajcie, potrzebuję dobrego serwera VPS. Będę na nim stawiał serwer poczty, repozytorium git, serwer www.

Moje wymagania:
- jakieś 20 GB SSD na początek starczy
- nie przewiduję na nim dużego ruchu, raczej tam będą różne pierdoły do udostępnienia znajomym na szybko
- fajnie byłoby jakby istniała możliwość rozszerzenia pakietu, jakby kiedyś zwiększyły się moje wymagania
- najważniejsze, mianowicie możliwość wgrania własnego obrazu dystrybucji GNU/Linux takiej jak Slackware, Gentoo
- dostępny ipv6, też bardzo ważne dla mnie
- porządny uptime dostawcy vps
- opcjonalnie jakieś API
- preferowana wirtualizacja KVM

Chętnie zobaczę ciekawe propozycje. Chyba nie muszę wspominać że liczy się dla mnie dobry stosunek ceny do jakości i to, żeby firma była wiarygodna.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 190 wizyt
pytanie zadane 21 czerwca 2019 w Sieci komputerowe, internet przez p099 Mądrala (6,390 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 262 wizyt
pytanie zadane 19 lipca 2018 w Ogłoszenia, zlecenia przez Marcin Lipski Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 735 wizyt
pytanie zadane 26 maja 2022 w Hostingi, domeny, usługi przez doskanoness Obywatel (1,240 p.)

93,456 zapytań

142,451 odpowiedzi

322,721 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...