• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

MacBook Pro - czekać czy kupić?

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
360 wizyt
pytanie zadane 11 sierpnia 2021 w Sprzęt komputerowy przez Karson Obywatel (1,000 p.)
Witam, od jakiegoś czasu  przymierzam się do zakupu MacBooka Pro m1, ale czekałem na premierę tegorocznego bo z tego co czytam ma być dużo zmian. Zastanawiam się, bo jest promocja w sektorze dla edukacji ze jeżeli kupisz maca to AirPods dostajesz w prezencie lub można dopłacić do lepszych. Sprawdzałem jak to wyjdzie i wyszło mi ze normalna cena MacBooka którego ja chce jest taka sama jak cena tego MacBooka w sektorze dla edukacji z AirPods Pro. Moje pytanie to czy uważacie ze warto poczekać czy może brać tego z AirPods Pro

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 11 sierpnia 2021 przez EligorvelAbigor Nowicjusz (240 p.)
Jeżeli ci się nie śpieszy to w perspektywie czasu warto poczekać na M1X będzie jeszcze wydajniejszy ale i droższy , jeżeli masz działający i sprawny komputer to ja bym zaczekał i zainwestował już na kilka lat nie oszukujmy się taki MacBook będzie kosztował w granicach 9- 15 tyś zł , to poważne pieniądze ale jeżeli twój komputer psuje się lub jest niesprawny i nie masz na czym pracować to kupuj teraz.

Natomiast jeżeli jesteś koneserem AirPoodsów to decyzja zależy od ciebie promocja jest poparta popędem na "zejście" modelu którego w niedalekim czasie zastąpi nowy M1X.  Pozdrawiam

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 3,652 wizyt
pytanie zadane 2 lutego 2021 w Sprzęt komputerowy przez o.li.e Nowicjusz (150 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 319 wizyt
pytanie zadane 30 lipca 2022 w Sprzęt komputerowy przez Pico Obywatel (1,330 p.)
+1 głos
3 odpowiedzi 700 wizyt

93,379 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,533 komentarzy

62,734 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...