• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Politechnika Lubelska 1 rok.

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
669 wizyt
pytanie zadane 24 lipca 2021 w C i C++ przez Ktopytaniebłądzi Nowicjusz (180 p.)
Witam. Na pierwszym roku na pollub są takie przedmioty jak wstęp do informatyki i programowanie strukturalne.co obejmuje wstęp do informatyki a w jakim języku prawdopodobnie będzie programowanie strukturalne? Dodam ze to pierwszy semestr a na drugim ma być programowanie obiektowe w c++. Ile nauki Powinien poświecić na naukę c++ Właśnie w okresie wakacji skoro w czasach gimnazjalnych czyli dawno obejrzałem coś koło 5 odc c++ z kanału Pasja informatyki a później już nic z tym nie robiłem i teraz gdy dostałem się na infe myśle coś odnowa zacząć. Czy jeśli poświęcę około 60h Przed studiami na c++ to będzie mi jakoś szczególnie łatwiej? Chodzi mi sczegolnie o zadnia jakie trzeba będzie rozwiązywać no i ogólnie żeby zdać. Sorry za ewentualne błędy.
1
komentarz 25 lipca 2021 przez ScriptyChris Mędrzec (190,190 p.)

Polecam przejrzeć forum Wydziału Elektrotechniki i Informatyki na Politechnice Lubelskiej. Tam (przynajmniej kiedyś) przewijały się notatki i dyskusje o różnych przedmiotach per dany semestr/rok. Przejrzyj też grupy na Facebook'u.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 802 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 3,089 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 2,009 wizyt

93,326 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,391 komentarzy

62,655 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...