Link do aplikacji: https://applicationrejestration.herokuapp.com
Link do kodu: https://github.com/Krzysztof77777/ApplicationForRejestration
Dane do logowania:
login: admin
password: admin123
lub poprzez inny wariant dla pracownika
login: pracownik
password: pracownik123,
Generalnie aplikacja robiłem z pomysłem dla salonu fryzjerskiego , aczkolwiek wydaję mi się , że aktualnie jest bardziej uniwersalna i mogły by z niej korzystać firmy , które rejestrują wizyty klientów i ewentualnie potrzebują takiego systemu zarządzania pracownikami.
Generalnie aplikacja umożliwia dodawanie, usuwania pracowników , planowanie godzin roboczych , w tym przerw, dni wolnych , rejestrowanie wizyt klientów , dodatkowo jest baza danych , w której również można dodawać , usuwać swoich klientów, jest też możliwość dodania do czarnej listy , przy dodawaniu wizyty do takiego klienta wyświetla się informacja , że dany klient jest dodany do czarnej listy. Jest jeszcze dodatkowa modyfikacja pokazująca 3 najbliższe terminy dla każdego pracownika. Generalnie system jest dynamiczny , miesiące są generowane automatycznie , dodatkowo można wejść po jakimś dłuższym czasie nieobecności , braku korzystania z aplikacji to przy uruchomieniu servera miesiące się wygenerują automatycznie.
Więcej opisu chyba nie potrzeba , jest to moja pierwsza 'większa' aplikacja do portfolio oraz w ramach nauki, cieszę się , że w końcu udało mi się ją wykończyć , liczę na jakiś feedback , ocenę kodu i aplikacji , tyle ile kto może to będę wdzięczny , może ktoś znajdzie jakiegoś buga , możecie korzystać ze zmiany hasła , ponieważ na czas testowania zakomentowałem odpowiednie linijki , które finalnie i tak tego hasła nie zmienią , a można sprawdzić w jaki sposób również to działa.
Dodatkowo nie zdziwcie się jak wam coś na stronie nagle przeskoczy , załaduje od nowa , to tak w ramach zabezpieczenia w razie jak będzie korzystać więcej osób ze strony , to aby każdy miał aktualne informacje/dane z bazy danych.
Z góry dzięki za odzew! Muszę jeszcze podziękować dla @ScriptyChris , który również poświecił mi czas , na kilka moich pytań!