Cześć, dziś chciałem podzielić się moim nowym małym projektem :)
Niedawno odświeżyłem swoją stronę oraz przede wszystkim zacząłem pisać bloga. Myślałem o tym już od dłuższego czasu, bo fajnie mieć miejsce, gdzie można luźno poruszyć na swój sposób różne tematy. Trochę pomyślałem i efekt jest - powstała samodzielnie napisana witryna. Poruszany zakres tematów to będzie oczywiście głównie IT z naciskiem na web development i PHP, aczkolwiek pewnie nie jedynie, jakieś miejsce na trochę offtopu też się znajdzie.
Link: https://waluk.pl
Na blogu są na ten moment 3 zupełnie różne posty, tak na dobry początek:
Do kompletu uruchomiłem stronę na FB, założyłem także profil na Instagramie z zamysłem, aby tam czasem coś luźniej pokazać, może pogadać i udostępniać informacje o nowościach dla zainteresowanych.
Zapraszam ;) Chętnie przyjmę opinie, propozycje tematów, sugestie czy to co do postów czy samej strony, jak i konstruktywną krytykę. Można też komentować, lajkować, udostępniać i tak dalej, będzie mi miło.
Korzystając z okazji: mój kurs PHPDevs (nauka programowania od podstaw) został również przywrócony do życia. Przez długi czas nic tam się nie działo, ale ostatnio zaktualizowałem niemal wszystkie treści uwzględniając przy tym najnowszą wersję PHP 8, a główne zmiany zebrane są tutaj. Mam też zaplanowane kolejne materiały.