• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Error podglądu w xcode

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
67 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2021 w Android, Swift, Symbian przez theemperor Użytkownik (710 p.)
Siemka, mam taki problem otóż piszę aplikację w swiftui i po odpaleniu symulatora aplikacja działa ale w podglądzie w xcode cały czas jest Updating took more than 5 seconds i oczywiście w tym okienku telefonu w podglądzie jest czarny ekran i kręci kółeczko i tak non stop. Dodatkowo za każdym razem nawet kiedy wyłączę symulator laptop wchodzi na wysokie obroty jak by zaraz miał odlecieć z biurka. Jak naprawić ten błąd ? nie mam na to pomysłów a i w internecie też nic nie ma XDD chyba jestem jedynym z 6 miliardów ludzi na świecie który ma taki z tyłka problem XDDD a naprawdę nie mam zamiaru zrażać się do pisania aplikacji przez takie dziadostwo.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 91 wizyt
pytanie zadane 5 marca 2020 w Android, Swift, Symbian przez Dominik W Użytkownik (500 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 105 wizyt
pytanie zadane 4 września 2019 w Android, Swift, Symbian przez AdamMaichrzik Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 137 wizyt

90,831 zapytań

139,507 odpowiedzi

313,599 komentarzy

60,326 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...