• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Praktyka PHP, HTML, CSS

+3 głosów
166 wizyt
pytanie zadane 7 maja 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Tetsu99 Nowicjusz (200 p.)
Witam,

Pisze z zapytaniem, czy ma ktoś namiary albo zna osoby które poszukują praktykantów?

Z góry mówię, że nie jestem studentem tylko uczę się sam i bardzo chciałbym iść w kierunku PHP, ale pomyślałem sobie że może będzie ktoś zainteresowany wzięciem mnie pod swoje skrzydła i pokaże mi początki PHP od podstaw, na żywo bo jak wiemy najlepszą metodą nauki jest praktyka, a jestem laikiem, znam jakieś podstawy HTML i CSS i oczywiście dalej się samemu uczę, praktycznie codziennie, ale pomyślałem że może też dobrym sposobem by było zaciągnąć się na praktyki do kogoś kto ma wiedzę i byłby chętny przekazać ją dalej :)

Jestem z okolic Katowic, Chorzowa, Bytomia, Tarnowskie Góry ogólnie Śląsk, jeśli byłby ktoś zainteresowany albo miałby ktoś namiary to chętnie skorzystam :)

Z góry dziękuję.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 2,943 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 11,496 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 339 wizyt
pytanie zadane 19 kwietnia 2021 w PHP przez Filipczak Gaduła (4,080 p.)

93,692 zapytań

142,610 odpowiedzi

323,216 komentarzy

63,219 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...