• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

System do zarządzania pracownikami

0 głosów
528 wizyt
pytanie zadane 25 kwietnia 2021 w Nasze projekty przez anonymousProgrammer Początkujący (350 p.)
Szukam chętnych osób do współpracy przy systemie do zarządzania pracownikami. Projekt jest rozwijany od połowy poprzedniego roku (Rest API, mobile, web). Osoby zainteresowane zapraszam na priv.
komentarz 25 kwietnia 2021 przez tkz Nałogowiec (42,040 p.)
A podasz technologie?
komentarz 25 kwietnia 2021 przez anonymousProgrammer Początkujący (350 p.)
Backend java

Front Byl angular ale trzeba zrobić od nowa takze dowolność

Mobile flutter
komentarz 25 kwietnia 2021 przez Wiciorny Ekspert (283,300 p.)
Mam napisany taki system na gicie ... nie widzę w tym jakiegoś "wyzwania" zeby potrzeba bylo wielu programistów.
Tym bardziej w architekturze client-server

Jak w pół roku nadal nie macie warstwy prezentacji? warstwe serwisu i servera to w miesiąc mozna napisać szczególnie w javie, chyba ze piszecie w starych technologiach bez konifguracji automatycznej tylko wlasna ;] na xml, z Jakartą
komentarz 25 kwietnia 2021 przez anonymousProgrammer Początkujący (350 p.)
edycja 25 kwietnia 2021 przez anonymousProgrammer
Oczywiście, że można napisać w miesiąc jak się ma dokładny plan co ma się zrobić. Ja takiego planu nie miałem i błądziłem jakiś czas. Poza tym we flutterze nigdy nic nie pisałem, umiałem tylko zrobić backend w springu. Do tego dochodzą też kwestie biznesowe, trzeba było trochę poświęcić czasu, żeby zweryfikować rynek i zobaczyć czego ludzie chcą bo taniego shitu na rynku jest dużo. Są jeszcze kwestie związane z cennikiem, polityką prywatności i milion innych rzeczy, których jest za dużo jak dla jednej osoby.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 480 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 563 wizyt
pytanie zadane 6 stycznia 2018 w Nasze projekty przez mateusz.zajac Obywatel (1,460 p.)

93,732 zapytań

142,669 odpowiedzi

323,287 komentarzy

63,293 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...