• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Git i rozszerzenia przy jednym projekcie działają co jakiś czas w VSCode

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
554 wizyt
pytanie zadane 9 kwietnia 2021 w Systemy operacyjne, programy przez wizarddos Nałogowiec (27,550 p.)
zamknięte 9 kwietnia 2021 przez wizarddos
Jak w tytule. Mam projekt sklonowany do folderu i połączone z nim repo na Githubie połączone z folderem. Problem jest że gdy uruchamiam ten projekt w VSCode rozszerzenia i Git bez przerwy się ładują i po prostu nie działają. Wie może ktoś jak to naprawić?
komentarz zamknięcia: Odpowiedź uzyskana

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 9 kwietnia 2021 przez niezalogowany
wybrane 9 kwietnia 2021 przez wizarddos

Najlepsza

Zgłoś ten problem

https://github.com/microsoft/vscode/issues

Support jest moim zdaniem całkiem niezły smiley

Po przed ostatniej aktualizacji parę rzeczy nie działo jak trzeba , zgłosiłem i znalazł się magik , który pomógł rozwiązać problemy...

Powodzenia winkyes

komentarz 9 kwietnia 2021 przez wizarddos Nałogowiec (27,550 p.)
Dzięki, wszedłem na gita, przy dodawaniu issue było polecenie aby zgłosić z zakładki help. znalazłem tam rozwiązanie aby przeładować rozszerzenia i działa!
1
komentarz 9 kwietnia 2021 przez niezalogowany

Cieszę się smiley Nie ma za co i miłego dzionka winkyes

Podobne pytania

0 głosów
6 odpowiedzi 2,207 wizyt
pytanie zadane 2 sierpnia 2018 w Systemy operacyjne, programy przez garris Użytkownik (660 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 408 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2020 w Sieci komputerowe, internet przez lapacz.kornel Mądrala (6,930 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 198 wizyt
pytanie zadane 25 września 2019 w JavaScript przez lukja Nowicjusz (200 p.)

93,337 zapytań

142,332 odpowiedzi

322,423 komentarzy

62,676 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...