• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Szukam statystyk

42 Warsaw Coding Academy
+6 głosów
280 wizyt
pytanie zadane 8 kwietnia 2021 w Offtop przez JakSky Stary wyjadacz (14,770 p.)
Może ktoś z Was widział statystyki dotyczące popularności metod zakładania konta? Chodzi o to czy użytkownicy wolą zakładać konta za pomocą Google lub innych dostawców, czy też wolą założyć osobne konto na stronie.
komentarz 8 kwietnia 2021 przez niezalogowany
To może ankietę zrobić?
komentarz 8 kwietnia 2021 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
To chyba jedyny sensowny sposób.
komentarz 8 kwietnia 2021 przez ScriptyChris Mędrzec (190,190 p.)

@JakSky, pytasz o statystyki zakładania kont na tym forum? Jeśli tak, to sam jestem ciekaw.

komentarz 8 kwietnia 2021 przez JakSky Stary wyjadacz (14,770 p.)

na tym forum

Nie, chodzi mi bardziej ogólne o światowy trend.

1
komentarz 8 kwietnia 2021 przez Tnifey Pasjonat (24,190 p.)

@JakSky, tytuł tego pytania jest bardzo ogólny, polecałbym go zmienić na coś, co można wyszukać w wyszukiwarce, może komuś się przydać w przyszłości np. "Szukam statystyk popularności metod zakładania konta. Jaka metoda logowania jest najpopularniejsza?", samo pytanie jest bardzo trafione.

Sam nie jestem w stanie powiedzieć czy częściej używam emaila, czy konta google do logowania. Chyba leci to w zależności od treści serwisu. Strony, które wiem, że dadzą mi to, czego chcę są powiązane z kontem google. Nieprzetestowane, nowe strony raczej drogą email/hasło (email zazwyczaj którego używam do "testowania stron" czyli niegłówny).

Jeśli strona jest znana, ale ją testuję, to bywa różnie. Raz google, raz email. 

Jeśli chodzi o logowanie z innymi formami logowania, to staram się nie używać Facebooka (nie jest stabilny jeśli chodzi o wolność słowa, jeśli napiszę coś złego to zablokują/usuną mi konto) i Twittera (połączenie konta zwykle wiąże się z twittami, które aplikacja wysyła automatycznie).

Na 200+ kont na różnych serwisach różnie to bywa.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 569 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 444 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2019 w Offtop przez Dorian Bajorek 1 Początkujący (270 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 825 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2019 w Offtop przez Hardwell Dyskutant (9,020 p.)

93,385 zapytań

142,384 odpowiedzi

322,540 komentarzy

62,745 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...