Witam Was! ;) Od pewnego czasu zastanawiam się nad wykupieniem hostingu, ale z racji iż nigdy wcześniej tego nie robiłem zastanawiam się gdzie go kupić oraz jaki konkretnie pakiet wybrać. Obejrzałem wczoraj film Pana Mirosława na youtube w którym wspominał o linuxpl, ale to było wideo z 2016, także domyślam się że aktualnie wszystko mogło się zmienić :) Opiszę Wam moją sytuację. Na jej podstawie będzie można stwierdzić jaki pakiet wybrać.
Pracuję w małej agencji reklamy. Chciałbym tworzyć strony internetowe "wizytówki" dla moich klientów. Będą to proste strony stawiane na WordPress lub po prostu statyczna strona bez żadnego cms ( zależy co klient będzie chciał). Jaki hosting byście wybrali na moim miejscu? Nie chciałbym sytuacji w której wybiorę jakąś ofertę i okażę się że mam nałożony limit na ilość stron które mogę utworzyć ( załóżmy że mam dziesięciu klientów którzy są zainteresowani aby zrobić im stronę i wrzucić do sieci)
Jeśli okażę się że hosting jest niewystarczający to można w każdym momencie wykupić większy? Totalnie jestem w tym zielony, ale chciałbym to w jakiś sposób ogarnąć :P Dziękuje z góry za pomoc.