• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Pomoc w wybraniu hostingu

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
306 wizyt
pytanie zadane 1 lutego 2021 w Sieci komputerowe, internet przez grafikbubu Nowicjusz (160 p.)
Witam Was! ;) Od pewnego czasu zastanawiam się nad wykupieniem hostingu, ale z racji iż nigdy wcześniej tego nie robiłem zastanawiam się gdzie go kupić oraz jaki konkretnie pakiet wybrać. Obejrzałem wczoraj film Pana Mirosława na youtube w którym wspominał o linuxpl, ale to było wideo z 2016, także domyślam się że aktualnie wszystko mogło się zmienić :) Opiszę Wam moją sytuację. Na jej podstawie będzie można stwierdzić jaki pakiet wybrać.

Pracuję w małej agencji reklamy. Chciałbym tworzyć strony internetowe "wizytówki" dla moich klientów. Będą to proste strony stawiane na WordPress lub po prostu statyczna strona bez żadnego cms ( zależy co klient będzie chciał). Jaki hosting byście wybrali na moim miejscu? Nie chciałbym sytuacji w której wybiorę jakąś ofertę i okażę się że mam nałożony limit na ilość stron które mogę utworzyć ( załóżmy że mam dziesięciu klientów którzy są zainteresowani aby zrobić im stronę i wrzucić do sieci)

Jeśli okażę się że hosting jest niewystarczający to można w każdym momencie wykupić większy? Totalnie jestem w tym zielony, ale chciałbym to w jakiś sposób ogarnąć :P Dziękuje z góry za pomoc.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 1 lutego 2021 przez graj23x Obywatel (1,610 p.)
Linuxpl mam i od roku 2020 trzeba opłacać domeny a do 2019 były za darmo na 1 rok gdzie po upływie roku trzeba opłacać.I czy w ogóle są płatne hostingi z darmowymi domenami.
komentarz 1 lutego 2021 przez grafikbubu Nowicjusz (160 p.)
Wiadoma sprawa, bardziej chodziło mi o to jaki hosting byście mi mogli polecili na start, jeśli chce na nim postawić maksymalnie 10 stron opartych na WP. Pytam z tego względu że nie chce wykupić czegoś co będzie za małe, albo z kolei czegoś za co będę płacił dużo więcej a nie będę wykorzystywał w 100procentach.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 998 wizyt
pytanie zadane 29 stycznia 2019 w Sieci komputerowe, internet przez zerakot Obywatel (1,870 p.)
+3 głosów
3 odpowiedzi 1,261 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 582 wizyt

93,331 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,666 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...