• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Znane i popularne certyfikaty, kursy, szkolenia

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
919 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Sztefcio Początkujący (310 p.)
Witam serdecznie. Mam pytanie w sprawie certyfikatów, szkoleń, kursów. Jakie są najbardziej popularne certyfikaty, które przydadzą się w przyszłej pracy w branży IT przy aplikowaniu. Jakie szkolenia, kursy mogą poszerzyć kompetencje i wiedzę na temat informatyki (najlepiej dotyczące wszystkich aspektów tej dziedziny)?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 7 stycznia 2021 przez DobryKurczak Bywalec (2,320 p.)
Co masz na myśli poprzez IT? Bo to jest dość szeroka dziedzina. Mogą to być kursy z dziedziny baz danych(Oracle), sieci(CISCO), programowania( Microsoft Certified Solutions Developer, Java SE Programmer) czy technologie chmurowe ( AWS Certified Solutions Architect). Z pewnością są te certyfikaty cenione, jednak nie sam papierek jest ważny, a wiedza. Certyfikat ma być tylko potwierdzeniem tej wiedzy.
komentarz 7 stycznia 2021 przez Sztefcio Początkujący (310 p.)
Poprzez IT mam na myśli wszystko co tam się zalicza. Mianowicie do każdego działu jakieś informacje na temat certyfikatów, kursów, szkoleń.
komentarz 7 stycznia 2021 przez DobryKurczak Bywalec (2,320 p.)
Myślałem, że o coś konkretnego Ci chodzi. No ale radzę specjalizować się w jednej dziedzinie, a w pozostałych ewentualnie "liznąć" ;)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 192 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 378 wizyt
pytanie zadane 28 sierpnia 2022 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Tomaszzw Nowicjusz (210 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 265 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2022 w Bezpieczeństwo, hacking przez michal_php Stary wyjadacz (13,700 p.)

93,444 zapytań

142,436 odpowiedzi

322,698 komentarzy

62,806 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...