• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Błąd silnika graficznego

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
+1 głos
636 wizyt
pytanie zadane 29 grudnia 2020 w Systemy operacyjne, programy przez Barteq Nowicjusz (130 p.)
Witam, mam pewien problem, otóż gdy chcę odpalić pewną aplikacje (do tworzenia map w takiej jednej grze) wyskakuje błąd "Uruchomienie silnika graficznego nie było możliwe". Dodam iż aplikacja wcześniej działała bez zarzutu. Jest to aplikacja do takiej jednej gry Titan Quest, która działa normalnie i to jest dziwne. Boje się, że mogłem przez przypadek coś usunąć, jakoś pozmieniać bo nie wiem co innego mogło się stać. Aktualizowałem wszystkie sterowniki, Instalowałem Direct 12, przeinstalowywałem Visual C++, Framework.NET 4.5 itd. i dalej to samo. Na takim jednym forum czytałem, że komuś pomogło zainstalowanie Direct 9.0c lecz mam Windows 10 i nie mogę tego zainstalować. Proszę o pomoc, nie znam się aż tak na tych rzeczach żeby sam rozwiązać ten problem a bardzo chcę go rozwiązać ponieważ w przyszłości nie chce mieć problemów z jakimiś ważniejszymi aplikacjami.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 30 grudnia 2020 przez Osse Dyskutant (9,820 p.)
komentarz 30 grudnia 2020 przez Barteq Nowicjusz (130 p.)
Gdy próbuje pisze, że jest już zainstalowana nowsza lub równorzędna wersja

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 233 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 1,237 wizyt

93,329 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,662 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...