• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Udemy - Dobrze się stąd uczyć?

0 głosów
1,014 wizyt
pytanie zadane 10 grudnia 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez wizarddos Nałogowiec (27,710 p.)
zamknięte 11 grudnia 2020 przez wizarddos
Ostatio trafiłem na Udemy i chcę was zapytać o opinię na temat tej strony. Dobrze się z niej uczyć? lubicie platformę? Czy według was zawiera dobre kursy? Może lepiej się uczyć z innego źródła, jeżeli tak to jakiego ?
komentarz zamknięcia: otrzymano najlepszą odpowiedź
2
komentarz 10 grudnia 2020 przez Igorek Mądrala (6,290 p.)
z udemy nie korzystałem ale jako inne źródło polecam helion
komentarz 10 grudnia 2020 przez wizarddos Nałogowiec (27,710 p.)
heliona to akurat znam bardzo dobrze

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 10 grudnia 2020 przez niezalogowany
wybrane 11 grudnia 2020 przez wizarddos

Najlepsza

Ja Osobiście naukę zacząłem od książek potem był YouTube a teraz wybrałem sobie kurs na Udemy (react.js) 40h treści po przepracowaniu mniej więcej 1./4 treści i ćwiczeń jestem z niego jak do tej pory bardzo zadowolony.. Miejmy nadzieję że tak będzie aż do końca. W przecenie kosztował równowartość przeciętnej branżowej książki ! Na pewno nie kupił bym go w NORMALNEJ CENIE! Bo jak wielu tutaj bardziej doświadczonych użytkowników dodam że jest masa darmowego contentu i to naprawdę dobrego contentu !

Ja lubię korzystać z kursów anglojęzycznych youtube( Mam kilku faworytów i ich się trzymam),według mojej skromnej opinii są zdecydowanie lepsze ,przede wszystkim mocno naładowane merytorycznie a do tego można podszkolić jęz angielski cool...

Przychylam się również do stwierdzenia ,że często bardziej ważne w nauce jest nie to ile się uczysz i z czego ale jak to robisz ...

Do tego wiemy że Każdy z nas jest inny ...to co pasuje mi niekoniecznie będzie grało Tobie....

Udemy według mnie Okay ale wybierz coś naprawdę dobrego ! Zrób dobry reserch !

Przepracuj porządnie cierpliwie  kurs i ćwiczenia ! I najważniejsze wykonaj własny projekt na podstawie zdobytej wiedzy...! devil Co moim zdaniem jest trudne, najważniejsze!

Powodzenia i Owocnego Dnia!

p.s Książki  lubią zawierać błędy...i często książka nie nadąża za postępem w danej technologi ...Ale ja osobiście nie wyobrażam sobie bez książki ...cheekycool

+2 głosów
odpowiedź 10 grudnia 2020 przez Paweł Nąckiewicz Nałogowiec (48,990 p.)
Za bardzo ogólne pytanie. Jestem frontendowcem i jest tam kilka dobrych kursów do tego. Nie wiem jednak jak wygląda sytuacja pod względem kursów do backendu lub ML.

Według mnie jest o platforma jak każda inna - ma słabe, średnie i dobre kursy.
+1 głos
odpowiedź 10 grudnia 2020 przez Wiciorny Ekspert (281,250 p.)
Uczyć tak jak najbardziej, źródło jak każde inne - na pewno jest tam sporo treści i niejednokrotnie można znaleźć coś dobrego.
Ale uczyć, nie kopiować tutorial- chociaż, taki sposób nauki nie uczy niczego :)

Podobne pytania

+1 głos
4 odpowiedzi 1,119 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 892 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 697 wizyt

93,426 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,647 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...