Ja Osobiście naukę zacząłem od książek potem był YouTube a teraz wybrałem sobie kurs na Udemy (react.js) 40h treści po przepracowaniu mniej więcej 1./4 treści i ćwiczeń jestem z niego jak do tej pory bardzo zadowolony.. Miejmy nadzieję że tak będzie aż do końca. W przecenie kosztował równowartość przeciętnej branżowej książki ! Na pewno nie kupił bym go w NORMALNEJ CENIE! Bo jak wielu tutaj bardziej doświadczonych użytkowników dodam że jest masa darmowego contentu i to naprawdę dobrego contentu !
Ja lubię korzystać z kursów anglojęzycznych youtube( Mam kilku faworytów i ich się trzymam),według mojej skromnej opinii są zdecydowanie lepsze ,przede wszystkim mocno naładowane merytorycznie a do tego można podszkolić jęz angielski
...
Przychylam się również do stwierdzenia ,że często bardziej ważne w nauce jest nie to ile się uczysz i z czego ale jak to robisz ...
Do tego wiemy że Każdy z nas jest inny ...to co pasuje mi niekoniecznie będzie grało Tobie....
Udemy według mnie Okay ale wybierz coś naprawdę dobrego ! Zrób dobry reserch !
Przepracuj porządnie cierpliwie kurs i ćwiczenia ! I najważniejsze wykonaj własny projekt na podstawie zdobytej wiedzy...!
Co moim zdaniem jest trudne, najważniejsze!
Powodzenia i Owocnego Dnia!
p.s Książki lubią zawierać błędy...i często książka nie nadąża za postępem w danej technologi ...Ale ja osobiście nie wyobrażam sobie bez książki ...