• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Zostań redaktorem na nowym portalu IT!

+1 głos
663 wizyt
pytanie zadane 14 listopada 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez p099 Mądrala (6,390 p.)
zamknięte 15 listopada 2020 przez p099

Witam serdecznie! Chciałbym ogłosić nabór do projektu https://www.itcenterpl.com/ potrzebujemy redaktorów którzy będą tworzyć treści na nasz serwis!

ITCENTERPL jest to portal związany z tematyką IT. Posiada swój własny serwer Discord oraz grupę na Facebooku. Projekt jest wielką szansą na twój rozwój.

Wszystkie chętne osoby zapraszam do wiadomości prywatnej lub dodanie na Discord z tagiem: nycaff#3611

Tam możecie dowiedzieć się więcej!

komentarz zamknięcia: Już mamy wystarczająco chętnych.
komentarz 15 listopada 2020 przez Hyd3r1 Nowicjusz (100 p.)
edycja 15 listopada 2020 przez Hyd3r1

@Tomek Sochacki,  

ITCENTERPL to projekt hobbystyczny to nie jest żadna działalność. HSCode się tylko nim zajmuje od strony technicznej i organizacyjnej wszystkie dane kontaktowe można znaleźć na podstronie /kontakt/ która jest dostępna z poziomu nawigacji

Na stronie HSCode jest podany komplet danych bo po co podawać dane firmy do której należy HSCode na stronie która jest projektem hobbystycznym oraz który nie zarabia?

@Wiciorny,

Kto tu sądzi że to to samo, po prostu jest do wyboru można albo zredagować albo napisać samemu dowolność smiley

@draghan, @Ehlert
A kto tutaj pisze że to oferta pracy? Szukamy osób chętnych które mają ochotę i czas hobbystycznie coś popisać. Sami nic nie zarabiamy z serwisu bo całe to przedsięwzięcie jest hobbystyczne!

Więc proszę nie robić "śmietnika" (robić zbędnego spamu) z posta bo to nie jest ŻADNA OFERTA PRACY!

Edit: Widzę z czego to stwierdzenie że to oferta pracy wynika iż mod/admin przydzielił ową kategorię.

Więcej redaktorów już nie szukamy więc chętnym osobą dziękujemy. =) 

2
komentarz 15 listopada 2020 przez draghan VIP (106,230 p.)

A kto tutaj pisze że to oferta pracy? Szukamy osób chętnych które mają ochotę i czas hobbystycznie coś popisać. Sami nic nie zarabiamy z serwisu bo całe to przedsięwzięcie jest hobbystyczne!

Szanowny Hyd3r1, ta informacja jest na tyle cenna, że warto byłoby ją umieścić w treści samego ogłoszenia już na początku... ale nie moja w tym głowa żeby Twoje ogłoszenie nie zrażało do siebie potencjalnych kandydatów. Poza tym wydawało mi się, że pisałeś tutaj wcześniej o sponsorze, ale to może mi się coś pomyliło.

Więc proszę nie robić śmietnika z posta bo to nie jest ŻADNA OFERTA PRACY!

Ja ze swojej strony proszę o nie deprecjonowanie komentarzy pozostałych Pasjonatów. Większa część z nich jest zasadna, a porównanie ich do śmietnika może budzić słuszny sprzeciw osób, które się tutaj wypowiedziały.

Edit: Widzę z czego to stwierdzenie że to oferta pracy wynika iż mod/admin przydzielił ową kategorię.

Przeniosłem to z "nasze projekty", gdzie chwalimy się własnymi projektami, do "ogłoszenia / zlecenia", bo z charakteru jest to ogłoszenie:

Witam serdecznie! Chciałbym ogłosić nabór do projektu

Ze swojej strony życzę powodzenia w projekcie, zawsze to dobrze zobaczyć udanie realizowane przedsięwzięcie.

komentarz 15 listopada 2020 przez p099 Mądrala (6,390 p.)

Szanowny Hyd3r1, ta informacja jest na tyle cenna, że warto byłoby ją umieścić w treści samego ogłoszenia już na początku... ale nie moja w tym głowa żeby Twoje ogłoszenie nie zrażało do siebie potencjalnych kandydatów. Poza tym wydawało mi się, że pisałeś tutaj wcześniej o sponsorze, ale to może mi się coś pomyliło.

Celem kandydata jest napisać wprost: "Czy dostanę za to pieniądze", a nie zaśmiecać całej sekcji komentarzy :) chętny kandydat nie zrazi się ogłoszeniem bo dostaliśmy już wiele wiadomości co całkowicie obala twoją teorie. Chętny kandydat to taki który napisze do nas i poprowadzi przyjazną rozmowę w której dowie się wszystkiego co zechce :D

W dodatku co ma sponsor do zarabiania z portalu? To dwa różne pojęcia..

Ja ze swojej strony proszę o nie deprecjonowanie komentarzy pozostałych Pasjonatów. Większa część z nich jest zasadna, a porównanie ich do śmietnika może budzić słuszny sprzeciw osób, które się tutaj wypowiedziały.

Większość zadających pytania wielokrotnie powielała swoje komentarze mimo że już odpowiedziałem, w dodatku komentarz który jest dosłownie spamem bo znajdujący się feedback jest całkowicie bez sensu. I wielka toksyczność od komentujących :)

Przeniosłem to z "nasze projekty", gdzie chwalimy się własnymi projektami, do "ogłoszenia / zlecenia", bo z charakteru jest to ogłoszenie:

Tyle że nie ogłoszenie o pracę, bo na logikę można powiedzieć że łączenie kategorii zleceń ze zwykłymi ogłoszeniami jest bez sensu. Dlatego myślę nadal że wcześniejsza kategoria była nieco bliżej odpowiadającemu tematowi posta niż ogłoszenia o prace :D

Ze swojej strony życzę powodzenia w projekcie, zawsze to dobrze zobaczyć udanie realizowane przedsięwzięcie.

Dziękujemy! Projekt się prężnie rozwija, z każdą chwilą przychodzi coraz więcej osób. Statystyki też skoczyły w górę, nic tylko dalej się rozwijać! 

komentarz 15 listopada 2020 przez p099 Mądrala (6,390 p.)
Chcę też poinformować że w sekcji komentarzy nie będę brać dalej udziału. Jak wspomniałem, dane do kontaktu są więc jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam :)
komentarz 15 listopada 2020 przez Hyd3r1 Nowicjusz (100 p.)

@draghan,

Ale ja wszystko rozumiem, to po prostu błąd @p099 na to wynika iż treści ja nie pisałem dałem wolną rękę osobie odpowiedzialnej za pozyskiwanie osób.

> Ja ze swojej strony proszę o nie deprecjonowanie komentarzy pozostałych Pasjonatów. Większa część z nich jest zasadna, a porównanie ich do śmietnika może budzić słuszny sprzeciw osób, które się tutaj wypowiedziały.

"Śmietnika" chodziło mi po prostu o niepotrzebny spam wiem że zły dobór słowa :D Przepraszam.

> Ze swojej strony życzę powodzenia w projekcie, zawsze to dobrze zobaczyć udanie realizowane przedsięwzięcie.

Dziękuje bardzo :) 

> Przeniosłem to z "nasze projekty", gdzie chwalimy się własnymi projektami, do "ogłoszenia / zlecenia", bo z charakteru jest to ogłoszenie:

Jasne ja jak najbardziej rozumiem. Po prostu widzę sam że źle został wykonany wpis bo informację że to projekt hobbystyczny i nie ma z tego zarobku powinien być na samej górze :D 

Ja ze swojej strony mogę przeprosić za złą formę tego wpisu i że wydawało się iż to oferta o pracę lecz ową nie jest :D 

Przepraszam za nieporozumienie i pozdrawiam :) 

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 535 wizyt
pytanie zadane 29 kwietnia 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez Morder Nowicjusz (220 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 560 wizyt
+3 głosów
1 odpowiedź 519 wizyt

93,604 zapytań

142,529 odpowiedzi

322,997 komentarzy

63,092 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...